Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Πρίφτης: «Να σταθούμε αξιοπρεπώς στην Ευρώπη»


Ο Άρης δεν είχε και την καλύτερη κλήρωση στο Euro Cup, όμως η προϊστορία που έχει στην Ευρώπη, τον υποχρεώνει να παλέψει για την πρόκριση στους "32" της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Πρίφτης: «Να σταθούμε αξιοπρεπώς στην Ευρώπη»
Σε αυτό στάθηκε περισσότερο ο Δημήτρης Πρίφτης, σχολάζοντας το αποτέλεσμα της κληρωτίδας της ULEB, που έφερε αντιπάλους τις Ούνιξ Καζάν, Μπάνβιτ, Τραμπζονσπόρ, Στεάουα Βουκουρεστίου και Μπουντούτσνοστ, θεωρώντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θα διεκδικήσουν την όσο το δυνατόν αξιοπρεπή παρουσία τους στη διοργάνωση, χαρακτηρίζοντας όλες τις ομάδες ως δυνατούς αντιπάλους.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι που, μετά από τρία χρόνια, θα ξαναπαίξουμε σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και δη τόσο δυνατή. Από την κλήρωση φαίνεται το επίπεδο του Euro Cup. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες, οι οποίες έχουν παράδοση στη διοργάνωση, κάποιες απ’ αυτές και στην Ευρωλίγκα. Έχουμε να ανταγωνιστούμε συλλόγους με πολύ μεγάλα μπάτζετ.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αξιοπρεπώς στο παρκέ και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε από τη φετινή εμπειρία της Ευρώπης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: