Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Τεστ για τα… αστέρια!!

Το πιο δυνατό φιλικό ενόψει των προκριματικών του Champions League δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς αντιμετωπίζει τον Άγιαξ που είναι πιθανός αντίπαλος στο τρίτο προκριματικό γύρο. Σεφτέ ο Στιλ.

Τεστ για τα… αστέρια
Σημαντικό τεστ δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς κοντράρεται στις 20:30 (Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) με τον Άγιαξ στο «Stadio SV EPE» και πρόκειται για το τελευταίο φιλικό κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία.

Το συγκεκριμένο ματς αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς ο «Αίαντας» είναι στους υποψήφιους για να παίξει με το «τριφύλλι» στα τέλη του μήνα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου. Όπως και η Κλαμπ Μπριζ (συν τις Σαχτάρ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μονακό), από την οποία ηττήθηκε την Τρίτη με 2-1. Υπενθυμίζεται ότι η αρχή έγινε με το 10-0 επί της Άρνεμ.

Ο Λουκ Στιλ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι. Δεν αγωνίστηκε στα προηγούμενα φιλικά, καθώς ταλαιπωρήθηκε από οσφυαλγία, αλλά έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν θα είναι βασικός. Θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει όμως λεπτά συμμετοχής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: