Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Τίτλους με τον Παναθηναϊκό!» (WEB TV)

Ζει το όνειρό του και το απολαμβάνει! Ο Νίκος Καλτσάς αποκαλύπτεται στο sport-fm.gr και δείχνει «διψασμένος» για τίτλους στον Παναθηναϊκό. «Στόχος να καθιερωθώ», είπε. Τι του λένε οι φίλοι της ομάδας.

«Τίτλους με τον Παναθηναϊκό!» (WEB TV)
Το παρόν, αλλά και ένα μέλλον με πολλούς τίτλους ονειρεύεται ο Νίκος Καλτσάς με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποκαλύπτεται στο sport-fm.gr και τον Νίκο Παγκάκη, αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας, όσο και του ίδιου!

Άλλωστε ξεκαθαρίζει πως πάνω απ' όλα είναι η κατάκτηση τροπαίων για τον σύλλογο κι έπειτα ακολουθεί η δική του καθιέρωση με το τριφύλλι στο στήθος.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ζω», λέει χαρακτηριστικά και εκφράζει την ανυπομονησία του για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League.

Αποστολή στην Ολλανδία: Νίκος Παγκάκης



Ποιες οι πρώτες εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό: «Είναι διαφορετική η δουλειά εδώ σε σχέση με την Βέροια. Υπάρχει άλλη ένταση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και τα παιδιά, με αγκάλιασαν γρήγορα. Έχω ενταχθεί πολύ γρήγορα σε όλο το σύνολο. Οι εντυπώσεις μου απ’ το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου είναι οι καλύτερες, έχω μπει στο κλίμα, με υποδέχθηκαν πολύ ωραία. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, λειτουργούμε σαν οικογένεια κι αυτό φαίνεται απ’ τις πρώτες στιγμές τόσο στην Αθήνα, όσο κι εδώ στην Ολλανδία».

Όταν είσαι αρκετές μέρες με τα ίδια άτομα σε έναν χώρο, τότε υπάρχει θετικό κλίμα, ενέργεια, έρχονται οι πλάκες κι αυτό είναι αναμενόμενο να συμβαίνει σε μια ομάδα».

«Η σοβαρότητα που δείχνει η ομάδα κόντρα σε μικρή ομάδα, όπως η Άρνεμ ήταν καλή. Αυτό το κρατήσαμε και με την Κλαμπ Μπριζ. Στον Παναθηναϊκό έχουν επιλέξει να υπάρχει μεγάλο ρόστερ κι αυτό είναι καλό για όλους. Να υπάρχει ανταγωνισμός και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Όταν έρχεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός ο ανταγωνισμός είναι αναμενόμενος. Μακάρι όλοι να είναι υγιείς για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Αυτό είναι το πρωτεύον».

Γι’ αυτά που θέλει να περάσει ο Αναστασίου: «Αυτό που δουλεύουμε καθημερινά είναι να κρατάμε πολύ την μπάλα, να έχουμε γρήγορο passing game και να κάνουμε κινήσεις στο χώρο με ή χωρίς την μπάλα. Πλέον το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Είτε είσαι επιθετικός, είτε αμυντικός πρέπει να τα κάνεις όλα καλά… Οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ ξέρουν πολύ καλά πώς πρέπει να δουλέψουμε και τι να βελτιώσουμε. Γι’ αυτό και έχει επιλεχθεί ο συγκεκριμένος τρόπος προπόνησης και προετοιμασίας. Βγαίνει στο γήπεδο και το απολαμβάνουμε».

Για το πώς βλέπει τη νέα θέση που χρησιμοποιείται: «Είναι μια καινούργια θέση αυτή που παίζω τώρα στον Παναθηναϊκό. Προσπαθώ να ακούω τον προπονητή για να ανταπεξέλθω. Όπου χρειαστεί, θα κάνω τα πάντα για να παίξω και να προσφέρω. Όταν έχεις μεγάλους ποδοσφαιριστές με ποιότητα, τότε γίνεσαι και εσύ καλύτερος».

Για το πώς περιμένει τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι μεγάλη πρόκληση το Τσάμπιονς Λιγκ. Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτόν τον στόχο και πιστεύω θα ‘μαστε έτοιμοι για τα ματς. Ανυπομονώ για αυτά τα παιχνίδια, είναι κάτι ιδιαίτερο για τον καθένα. Ήμουν πολλά χρόνια σε μια επαρχιακή ομάδα και τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω σε τέτοιους αγώνες».

Για το στόχο του πρωταθλήματος: «Απ’ την αρχή που ήρθα στον Παναθηναϊκό, στόχος είναι να κοιτάμε την κάθε μέρα σαν μια καινούργια. Βήμα βήμα να πετύχουμε τους στόχους. Είτε αυτό θα ‘ναι στο Champions League, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο. Μακάρι να τα πάμε καλά παντού».

Για τον... κολλητό του: «Με τον Σωτήρη Νίνη είμαστε στο ίδιο δωμάτιο, έχουμε δέσει αρκετά και κάνουμε πολύ παρέα. Πετάω και εγώ κάπου κάπου τις ατάκες μου, αλλά όχι τόσο συχνά, όσο εκείνος»!

Για τον προσωπικό του στόχο: «Σιγά-σιγά θα ήθελα να καθιερωθώ στην ομάδα του Παναθηναϊκό. Πρώτο απ’ όλα είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και μετά ο κάθε παίκτης ξεχωριστά τους δικούς του στόχους».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Ο κόσμος θα πρέπει να ‘ναι δίπλα στην ομάδα, στη νέα προσπάθεια που γίνεται για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας».

Για το τι του λέει ο κόσμος: «Καλώς μας ήρθες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι τα πρώτα λόγια που μου λένε οι φίλοι της ομάδας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα και αισθάνομαι πολύ καλά όταν μου το λένε αυτό»!

Για το πώς είναι να παίζει δίπλα σε μεγάλα ονόματα: «Είναι η καλύτερη αίσθηση να αγωνίζεσαι δίπλα σε παίκτες, όπως ο Εσιέν. Φαίνεται πως ο χαρακτήρας του είναι πολύ καλός. Τόσο απ’ αυτόν, όσο κι απ’ άλλους που έχουν μεγάλη εμπειρία, πρέπει να παίρνουμε τα καλύτερα. Σε φτιάχνει να παίζεις στο πλάι τέτοιων παικτών, γίνεσαι αυτόματα καλύτερος στο πλευρό του».

Για την κατάσταση της Ελλάδας: «Είναι σημαντικό κομμάτι αυτό που συμβαίνει πολιτικά στην χώρα μας. Εμείς από εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την ώρα, οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα έχουμε πίσω τους ανθρώπους και τις οικογένειές μας και θα τα κοιτάξουμε αυτά με το που γυρίσουμε πίσω».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: