Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Κόλπο γκρόσο» με Μάντζιο!

Είτε Football League, είτε... Superleague, ο Βαγγέλης Μάντζιος μένει στον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο έμπειρος φορ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Βοιωτούς. Οι λεπτομέρειες.

«Κόλπο γκρόσο» με Μάντζιο
Αν και για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Λεβαδειακός (αγωνιστικά υποβιβάστηκε στη Football League, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα μείνει Σούπερ Λίγκα), εντούτοις αυτό δεν τον εμποδίζει να προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο Βαγγέλης Μάντζιος θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα, με τη διοίκηση να δείχνει έμπρακτα πως ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία να αγωνιστεί η ομάδα, οι βλέψεις είναι για άμεση επιστροφή.

Ο 32χρονος επιθετικός -που πέρσι μέτρησε 9 γκολ σε 26 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα- υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Βοιωτούς (σήμερα περνάει από εργομετρικά) με τις απολαβές του να κυμαίνονται περίπου στις 300.000 ευρώ συνολικά!

Ο παίκτης είχε προτάσεις και από άλλους συλλόγους (πχ. Βέροια), ωστόσο ο Γιάννης Κομπότης επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του και η θέληση αυτή έπεισε τον άλλοτε φορ -μεταξύ άλλων- του Παναθηναϊκού να πει το «ναι»! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: