Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Φουλ για Βραζιλιάνο γκολκίπερ η ΑΕΚ!!

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ΑΕΚ, εκτός από το αριστερό άκρο (Τζιοβάνι) και στη θέση κάτω από τα δοκάρια με παίκτη από τη Βραζιλία. Άμεσα οι εξελίξεις για το γήπεδο.

Φουλ για Βραζιλιάνο γκολκίπερ η ΑΕΚ

Τώρα αναμένεται να πάρει σειρά το θέμα της απόκτησης παίκτη για τον «άσο». Τον τελευταίο καιρό «έπαιξαν» αρκετά οι Βάρας-Μπαρόχα, αλλά έχουν μειωθεί σημαντικά οι πιθανότητες να μην αποκτηθεί κανένας από τους δύο παίκτες.

Αρκετά ψηλά στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται πορτιέρο από τη Λατινική Αμερική όπως αναφέρεται στη «Live Sport» πρόκειται για παίκτη από τη Βραζιλία. Ωστόσο, δεν έχουν βγει προς τα έξω περισσότερες λεπτομέρειες. Προ δύο μηνών είχε κυκλοφορήσει το όνομα του Βάλτερ της Κορίνθιας. Ίσως να επανήλθε η συγκεκριμένη περίπτωση στην επιφάνεια, αλλά από την Ένωση δεν βγαίνει κάτι παραπάνω. Πάντως, φαίνεται πως έχει χάσει έδαφος ο Μπαρόχα τα τελευταία 24ωρα.

Εν αναμονή των εξελίξεων

Ίσως και σήμερα, αλλά το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, θα ξεκινήσει η διαδικασία της διαβούλευσης της περιβαλλοντικής μελέτης για την «Αγια-Σοφιά» και θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του ονείρου των φίλων της ΑΕΚ. Στη συνέχεια θα χρειαστεί ένα μικρό σχετικά χρονικό διάστημα (κάτι παραπάνω από έναν μήνα) για να εκδοθεί η άδεια οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: