Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η... μπάλα στον Μάρκο Σίλβα (pics)

Τα κεφάλια μέσα. Υπό το βλέμμα του Μάρκο Σίλβα διεξήχθη η «πρώτη» του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο τεχνικό να πιάνει κι επίσημα δουλειά. Οι 26 παίκτες που θα πάνε στο Ζέεφελντ.

Η... μπάλα στον Μάρκο Σίλβα (pics)
Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο Μάρκο Σίλβα παρουσιάστηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, γνώρισε τους νέους του παίκτες και η... μπάλα πέρασε στο δικό του γήπεδο ξεκινώντας το χτίσιμο της ομάδας που υποσχέθηκε.

Υπό το βλέμμα (και τις οδηγίες) του Πορτογάλου τεχνικού και των συνεργατών του, οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν δουλειά σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη -πριν την αναχώρηση για το Ζέεφελντ όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αρκετά νέα πρόσωπα (μεταξύ άλλων Πουλίδο, Τζανδάρης, Λόρια) και εντατικοί ρυθμοί με το καλησπέρα από τον 37χρονο που δεν έχασε χρόνο. Οι Πειραιώτες αναχωρούν το μεσημέρι της Παρασκευής για την Αυστρία με 26μελή αποστολή. Γιαννούλης και Διαμαντάκος βρίσκονται εκτός κι αναμένεται να παραχωρηθούν.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λόρια, Μαρτίνες, Μαζουακού, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ, Ζντιέλαρ.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: