Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Γκούμας: «Δεν παίζουμε χαριστικά…»

Ο Γιάννης Γκούμας δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η Εθνική Νέων θα πάει για τη νίκη κόντρα στη Γαλλία, αν και της φθάνει η ισοπαλία για πρόκριση στα ημιτελικά του EURO U-19. «Έχουμε δείξει μεγάλο πάθος».

Γκούμας: «Δεν παίζουμε χαριστικά…»
Την ικανοποίηση για την έως τώρα πορεία της Εθνικής Νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εξέφρασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Γκούμας. Με το 0-0 της Πέμπτης κόντρα στην Αυστρία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής η «γαλανόλευκη» βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση του EURO U-19 και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε ότι στόχος κόντρα στη Γαλλία είναι η νίκη, αν και φθάνει η ισοπαλία, για να επιτευχθεί ο στόχος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Γιώργο Χελάκη:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουν δείξει μεγάλο πάθος, ζήλο και θέληση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς παίρνουμε μέρος ως η διοργανώτρια χώρα, ενώ οι άλλες ομάδες έχουν δώσει προκριματικούς και έχουν τερματίσει στις πρώτες θέσεις.

Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν παίζουμε χαριστικά και νομίζω ότι σε αυτούς τους δύο αγώνες το έχουμε καταφέρει. Αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος, καθώς χθες παίξαμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο στη Λάρισα ενώ και στον πρώτο αγώνα είχαμε και τη συμπαράσταση του κόσμου στη Βέροια.

Από όσο έχω ενημερωθεί το γήπεδο θα είναι γεμάτο και στην Κατερίνη, αφού έχει γίνει sold-out, σε μια τέτοια διοργάνωση κάτι τέτοιο είναι πρωτοφανές. Μας κάνει και η ισοπαλία, αλλά θα πάμε για τη νίκη κόντρα στη Γαλλία. Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: