Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Παύλος: «Απίστευτη ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ»

Ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ δήλωσε ο Νικ Παύλος, με τον Ελληνοαμερικανό φόργουορντ να χαρακτηρίζει την «Ένωση» ως μία απίστευτη ευκαιρία.

Παύλος: «Απίστευτη ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Νικ Παύλος μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ.

Ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ χαρακτήρισε «απίστευτη ευκαιρία» την «Ένωση», καθώς θα παίξει σε υψηλό επίπεδο στην πρώτη επαγγελματική προσπάθεια, ενώ αποκάλυψε πως έχει… ρίζες από την Αρκαδία και συγκεκριμένα από το Λεβίδι από το οποίο κατάγεται ο πατέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικ Παύλος στο «aekbc.gr»:

Για τη μεταγραφή: «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ την επαγγελματική μου καριέρα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι απίστευτη ευκαιρία για μένα να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό, να παίξω μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σκληρή δουλειά με έφερε εδώ, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή».

Για τις ρίζες του: «Κατάγομαι από το Λεβίδι Αρκαδίας. Από κει κατάγεται ο πατέρας μου δηλαδή. Πάντως, στην Αθήνα και την Ελλάδα ήλθα για πρώτη φορά πέρσι, όταν και έμεινα για οκτώ ημέρες».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Ξέρω ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Δεν είχα καμία επαφή μαζί του, αλλά θα τον δω για πρώτη φορά από κοντά στο Λας Βέγκας, στο οποίο θα μεταβώ τις επόμενες ημέρες. Εκεί θα συζητήσω μαζί του».

Για την ΑΕΚ: «Ξέρω κάποια πράγματα για την ΑΕΚ. Ξέρω ότι έχει Ιστορία στο μπάσκετ και υπέροχους οπαδούς. Ξέρω επίσης ότι βρίσκεται σε στάδιο αναγέννησης. Είναι ευχάριστο, που θα φορέσω τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: