Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε Φαβεράνι η Μακάμπι!!

Την απόκτηση του Βίτορ Φαβεράνι ανακοίνωσε και επίσημα η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα υπέγραψε ο Βραζιλιάνος σέντερ.

Ανακοίνωσε Φαβεράνι η Μακάμπι
Στην Ευρώπη επέστρεψε ο Βίτορ Φαβεράνι. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.

Από το 2013, ο 27χρονος ήταν στο NBA και τους Σέλτικς, ωστόσο έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από το Μάρτιο του 2014, καθώς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Στη μεταγραφή του Φαβεράνι αναφέρθηκε ο προπονητής της «ομάδας του λαού», Γκάι Γκούντες: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ήρθε στη Μακάμπι ο Βίτορ Φαβεράνι. Ο Βίτορ έρχεται “πεινασμένος” ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο που έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς. Όμως, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις πέρασε με απόλυτη επιτυχία. Ο Βίτορ έρχεται αποφασισμένος και με μεγάλο κίνητρο για να δείξει πως αξίζει να αγωνίζεται στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: