Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Πρόβα με εκπλήξεις για ΠΑΟΚ!! (video)

Αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα 3-4-3 είχε το σχήμα που δοκίμασε ο Ιγκόρ Τούντορ στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς-πρόβα τζενεράλε με την Ντνίπρο. Σκέψεις για Όλσεν.

Πρόβα με εκπλήξεις για ΠΑΟΚ (video)
Αλλαγή δεδομένων προέκυψε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή σε σχέση με όσα φαινόταν να σχεδιάζει ο Ιγκόρ Τούντορ τις τελευταίες ημέρες. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει στις 17:00 (Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) την Ντνίπρο και το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι το τελευταίο φιλικό πριν το πρώτο επίσημο (16/7) με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αποστόλη στην Ολλανδία: Δημήτρης Τζορμπατζόγλου

Ο Κροάτης τεχνικός χρησιμοποίησε παίκτες που φαινόταν δύσκολο να ξεκινήσουν στο ματς με τους Ουκρανούς και κατά συνέπεια με τους συμπατριώτες του.

Οι Γλύκος-Όλσεν είχαν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες, αλλά ο πρώην πορτιέρο της Μάλμε έπαιξε με τους βασικούς και απέκτησε προβάδισμα. Η τριάδα παρέμεινε ίδια στο κέντρο της άμυνας με τους Τζαβέλλα, Βίτορ, Κόστα να δείχνουν ότι έχουν «κλειδώσει». Ολόκληρη τη δεξιά πλευρά πήρε ο Κίτσιου, όπως αναμενόταν, αλλά αριστερά ήταν ο Μακ και όχι ο Ρατς, ο οποίος έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όπως και ο Νομπόα.

Ο Τζιόλης έπαιξε στον άξονα μαζί με τον Κάτσε. Ο Έλληνας μέσος προτιμήθηκε αντί του Μαντούρο που έκανε τρέξιμο. Μπροστά έπαιξε ο Περέιρα, με τους Πέλκα, Λούκας στα πλευρά του.

Ο 37χρονος τεχνικός επέλεξε σχεδόν σε όλες τις προπονήσεις το 3-5-2, αλλά φαίνεται πως υπάρχει πλέον στο μυαλό του (ίσως και λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν) το 3-4-3.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: