Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Όργιο φημών για Κέρκυρα!

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση σχετικά με το μέλλον της Κέρκυρας στη Super League, καθώς όργιο σεναρίων έχει ξεσπάσει σε ό,τι αφορά την τελική έκβαση του ζητήματος.

Όργιο φημών για Κέρκυρα

Ο φάκελος που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Κέρκυρα άνοιξε κατόπιν καταγγελίας του Εργοτέλη, στην οποία η διοίκηση του κρητικού συλλόγου ισχυρίζεται ότι η μεταβίβαση των μετοχών στον Αθανάσιο Ίσσαρη είναι εικονική και ότι πραγματικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Γιώργος Λιμπάντσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΑ στις 2 Ιουλίου, οι ισχυρισμοί του Εργοτέλη δικαιώθηκαν, καθώς η εισήγηση της Επιτροπής έκανε λόγο για αποβολή των «Φαιάκων» από το πρωτάθλημα. Μάλιστα, η ΕΕΑ θα έπρεπε να στείλει άμεσα τη έκθεσή της στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο που θα αποφάσιζε τον υποβιβασμό της Κέρκυρας.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες που βγήκαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δίνουν μια άλλη διάσταση στο θέμα, καθώς σε αντίθεση με τα μέλη, ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Παπαλάκης, φέρεται να επιμένει να μην σταλεί η έκθεση διότι θέλει να επανεξετάσει!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές (μέλη και πρόεδρο) ήταν έντονη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει σε σημείο μάλιστα να χυθούν κάποιοι… καφέδες, αφού ο πρόεδρος της Επιτροπής ήταν ανένδοτος και ήθελε να επεξεργαστεί περισσότερο την υπόθεση.

Σε εκείνο το σημείο, ένα εκ των μελών, ο Παναγιώτης Περράκης φέρεται να υπέβαλλε την παραίτησή του, καθώς ήταν σφόδρα αντίθετος με τη στάση που διατηρούσε ο κ. Παπαλάκης.

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον κ. Περράκη ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει την επεισοδιακή συνεδρίαση.

«Δεν υπήρξε καμία θυελλώδης συνεδρίαση, δεν χύθηκαν καφέδες. Δεν έχω ιδέα για τι μου μιλάτε. Η εκδίκαση για την υπόθεση της Κέρκυρας έχει γίνει κανονικά», ήταν η απάντησή του, κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακούγονται ενώ πρόσθεσε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του.

«Δεν έχω υποβάλλει την παραίτησή μου. Είμαι κανονικά μέλος της Επιτροπής».
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η έκθεση δεν έχει φτάσει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, ώστε να εφαρμόσει την εισήγηση της ΕΕΑ, ενώ αναμένεται η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ώστε να ξεκαθαριστεί αν θα υπάρξει εξέλιξη με την υπόθεση και ποια θα είναι αυτή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: