Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Κλείνει» Αθηναίου-Τολιόπουλο ο Ολυμπιακός!!

Στην ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του προχωρά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στον Γιάννη Αθηναίου και «έκλεισαν» τον 19χρονο Βασίλη Τολιόπουλο.

«Κλείνει» Αθηναίου-Τολιόπουλο ο Ολυμπιακός
Σε διπλό ελληνικό μεταγραφικό «χτύπημα» προχωράει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», που εκτός από τις κινήσεις για τους βασικούς παίκτες του ρόστερ κινούνται και για την στελέχωση της… δεύτερης γραμμής κρούσης, αλλά και για το μέλλον. Έτσι, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην γκαρντ της ΑΕΚ, Γιάννη Αθηναίου, που όπως είχαμε ενημερώσει ήταν μαζί με τον Βασίλη Ξανθόπουλο οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του πέμπτου γκαρντ, πίσω από τους Σπανούλη, Μάντζαρη, Στρόμπερι και όπως όλα δείχνουν τον Χάκετ. Με τον 27χρονο παίκτη, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις που όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν σε συμφωνία τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα, όπως γράψαμε το πρωί της Πέμπτης (09/07) σε μία προσπάθεια να αποκτήσουν και άλλους νεαρούς εξελίξιμους παίκτες, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Βασίλη Τολιόπουλο που πέρυσι δοκιμάστηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου. Οι εμφανίσεις του 19χρονου πλέι μέικερ με την Εθνική ομάδα Εφήβων στο πρόσφατο Παγκόσμιο της Κρήτης, έπεισαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο Ολυμπιακός, πλήρωσε το χαμηλό buy out στην ομάδα της Ρόδου και από τη νέα σεζόν ο Τολιόπουλος που θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, θα είναι κάτοικος… ΣΕΦ. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19, ο παίκτης είχε κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ ανά παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: