Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Συνθήματα κατά του προπονητή με παρότρυνση του επιθετικού!!

Ο επιθετικός της Βέστερλο παρότρυνε τους οπαδούς σε συνθήματα κατά του προπονητή. Τελικά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την πρώτη ομάδα, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.
H Bέστερλο είναι «καζάνι που βράζει», ευρισκόμενη στην τελευταία θέση του βελγικού πρωταθλήματος με μόλις έξι βαθμούς. Μετά την ήττα από τη Σιντ-Τρούιντεντ, οι οπαδοί της ομάδας τραγουδούσαν συνθήματα υπέρ της απομάκρυνσης του τεχνικού, Χαρμ Βαν Βελντχόβεν.
Μέχρι εδώ όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Ενισχυτής των συνθημάτων υπήρξε ο 24χρονος εξτρέμ της ομάδας, Μοχάμεντ Αουλάντ. Ήταν αυτός που διαπιστωμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σιντ-Τρούιντεντ παρότρυνε τους φιλάθλους της Βέστερλο να ενισχύσουν το σύνθημα «Χαρμ, φύγε».
Μπορεί η Βέστερλο να διανύει κάκιστη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο η συμπεριφορά του Μοχάμεντ Αουλάντ δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία και τιμώρησε τον 24χρονο Βέλγο εξτρέμ.
«Στη συνέχεια των γεγονότων, στα οποία εμπλέκεται ο Μοχάμεντ Αουλάντ, αποφασίζεται αυτός να αποκλειστεί από την πρώτη ομάδα, έως και την 5η Οκτωβρίου», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η Βέστερλο.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: