Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Περπέρογλου: «Όνειρο να αγωνιστώ στην Ισπανία»

Πανευτυχής που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν, δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος τόνισε πως ήταν ένα όνειρό του να αγωνιστεί στην Ισπανία.

Περπέρογλου: «Όνειρο να αγωνιστώ στην Ισπανία»
Έτοιμος να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου, κατά την επίσημη παρουσίασή του. Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος θα φορά το νούμερο «33» στην πλάτη, τόνισε πως ήταν ένα όνειρο για εκείνον να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ αποκάλυψε πως άκουσε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Καταλονίας από τον Κώστα Παπανικολάου.

«Έχουμε… υποφέρει με τον Στράτο όλα αυτά τα χρόνια, καθώς είναι ένας παίκτης με πολύ εμπειρία», δήλωσε αρχικά ο τιμ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Κρέους.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Στράτος Περπέρογλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Είμαι διατεθειμένος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Έχω μιλήσει αρκετά με τον Κώστα Παπανικολάου και μου είπε πολύ καλά λόγια τόσο για την πόλη όσο και για το σύλλογο. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό της Ευρώπης. Ήθελα πολύ να έρθω, γιατί ήταν ένα όνειρό μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: