Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

O Eσιέν , το πριμ, το πρόστιμο και το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα του Παναθηναϊκού!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα του Παναθηναϊκού, αλλά και στο θέμα Εσιέν, το πριμ πρωταθλήματος, το πρόστιμο αποκλεισμού που έπρεπε να μπει και τις νίκες που κάνει ο Ολυμπιακός και με διαιτητή τον Μήτσιο και στην Ξάνθη
Επιστροφή στο πρωτάθλημα από σήμερα με τον Παναθηναϊκό να παίζει αύριο με τον Λεβαδειακό σε  ένα κλίμα βαρύ, μετά και την ήττα με τον Πανιώνιο. Όλα ξεκίνησαν φέτος από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και τα υπόλοιπα είναι παρεπόμενα. Ηταν αναμενόμενο η γκέλα με τον Πανιώνιο να έχει προκαλέσει τόσο θόρυβο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που δεν είναι διατεθειμένος να δείξει άλλη ανοχή σε μία ομάδα, που την στήριξε όσο καμία άλλη στο παρελθόν. Το πιο κακό νέο είναι, ότι ο οργανισμός του Παναθηναικού, αλλά και ο κόσμος ασχολούνται με τα γύρω-γύρω και όχι με το παιχνίδι το ίδιο, που θα είναι δύσκολο, όπως είναι τα περισσότερα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό ειδικά στην κατάσταση, που βρίσκεται.
ADVERTISEMENT
Και είναι ανησυχητικό αυτό, διότι η ομάδα πάει να παίξει ένα παιχνίδι με το θέμα του Εσιέν να είναι στην κορυφή της επικαιρότητας και μάλιστα σε διπλό ταμπλό. Από την μία η παράταση της εμφάνισής του λόγω μυικών ενοχλήσεων και από την άλλη το περίφημο αλκοτέστ, που έγινε θέμα για το αν ήπιε δύο μπύρες η ένα ποτήρι κρασί( με αυτά έχεις 0,30). Και λέω ότι είναι ανησυχητικό, διότι έχουμε μπει όλοι σε ένα τρυπάκι και ασχολούμαστε με θέματα γύρω-γύρω και όχι μα αυτό καθαυτό το ματς. Ναι να αποδοθούν ευθύνες για το γεγονός, ότι ο Εσιέν δεν έχει παίξει ακόμα, ναι να αποδοθούν ευθύνες αν τελικά ο Εσιέν δεν παίξει και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι . Αλλά ρε παιδιά αύριο ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Λεβαδειακό και αν πάει με την συγκέντρωση στον …Εσιέν που δεν παίζει θα χάσει άλλο ένα παιχνίδι και θα λέμε μετά τι φταίει.
Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Ο Αναστασίου κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι αι αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, για να λειτουργήσει ο οποιοσδήποτε προπονητής στον κόσμο, αλλά όπως στρώνεις…..κοιμάσαι. Οι παίκτες από την δική τους πλευρά στο γήπεδο θα δείξουν , αν έχουν πάρει το μήνυμα, ότι υπάρχουν σοβαρές απαιτήσεις από τους ίδιους. Ο Αλαφούζος πήγε και τους το είπε στη χθεσινή προπόνηση και μάλιστα σε μία προσπάθεια να τους δώσει ένα κίνητρο παραπάνω, τους έταξε και ένα μεγάλο πριμ πρωταθλήματος. Ετσι , για να μην αιωρείται και στον αέρα ότι τα …παιδιά δεν πληρώνονται και ίσως για αυτό δεν τα δίνουν όλα. Εγώ δεν είμαι Αλαφούζος, αλλά αν ήμουνα, πρώτα θα έριχνα σε όλο το αγωνιστικό τμήμα ένα βαρύ πρόστιμο για τον αποκλεισμό-ντροπή από την Καμπάλα και μετά θα τους έδινα και πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά έπρεπε να γίνει και το πρώτο, που δεν έγινε, για να πονέσουν οι παίκτες και στην τσέπη και να καταλάβουν τι ζημιά έκαναν και αυτοί(όπως και ο προπονητής και όλοι όσοι εμπλέκονται στο αγωνιστικό) στην ομάδα, στο πρεστίζ της , για να δουν τι πίκρα έδωσαν στον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Για να τελειώσω με κάτι ακόμα και ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό. Για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να γίνει και πάλι εκλυστικός για τον κόσμο του θα πρέπει να γίνει ΟΜΑΔΑ εντός και εκτός γηπέδου. Κάτι που δεν συμβαίνει και για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το «εγώ παίζω και για σένα για να καλύψω το λάθος σου» έχει γίνει φέτος «εσύ φταις , όχι εγώ». Και με αυτό δεν μιλάω μόνο για τους παίκτες. Μιλάω και για το πώς , στα δικά μου μάτια, αντιδρούν αρκετοί από αυτούς που εμπλέκονται με την ομάδα. Όχι όλοι, αλλά αρκετοί, για να κάνουν την ζημιά. Αν αυτό δεν αλλάξει μην περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό.
Και φυσικά όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, όταν έρχονται οι ήττες και οι αποκλεισμοί καταλαβαίνετε, ότι όλα και βγαίνουν πιο εύκολα και διογκώνονται ακόμα πιο εύκολα. Δεν νομίζω ότι αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε σήμερα στην Ευρώπη και ήταν πρώτος στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα θα ασχολείτο κανείς με το αν ο Εσιέν ήπιε μία, η δύο μπύρες, η με το αν θα παίξει με τον Πλατανά,η την Ξάνθη. Θα γινόταν ένα θέμα, που θα πέρναγε στα ψιλά. Η νομίζετε εσείς, ότι όλοι οι παίκτες όλων των ομάδων κάθονται σπίτι τους και δεν βγαίνουν έξω. Και στον Ολυμπιακό , υπάρχουν παίκτες, που το ρίχνουν κάποιες φορές έξω , αλλά εκεί δεν γράφεται και δεν λέγεται τίποτα , αφού η ομάδα τους είναι πρώτη και όλα βαίνουν καλώς.
Αναφέρθηκα στον Ολυμπιακό, που σήμερα παίζει στην Ξάνθη, που είναι πολύ φιλόξενη για την ομάδα του Πειραιά, που συνήθως κερδίζει. Σίγουρα ο Ολυμπιακός κερδίζει με διαιτητή τον Μήτσιο, όπως δείχνουν τα τελευταία παιχνίδια που τον έχει παίξει ο Μήτσιος, ενώ απέναντί του δεν θα βρει σήμερα τον Μπέρτο. Ναι τον αμυντικό της Ξάνθης , που πριν τον τελικό κυπέλλου πέρυσι είχε αναφερθεί στην εύνοια , που έχει ο Ολυμπιακός  από την διαιτησία το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά έμεινε δανεικός στην Ξάνθη και σήμερα δεν παίζει διότι έπαθε…….διάστρεμμα. Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: