Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

«Δε θα έρθει για να μη χάσει η ΑΕΚ»

Για το αυριανό ντέρμπι (20.30) του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε στο Metropolis 95,5 ο παλαίμαχος άσος των ασπρόμαυρων, Κώστας Ορφανός.

Αρχικά είπε:

«Είχαμε καιρό να ζήσουμε τέτοια παιχνίδια, ακολουθεί και το ματς με τον Ηρακλή και εύχομαι και ο Αρης να είναι εδώ σύντομα. Εχει σημασία ο κόσμος να βλέπει παιχνίδια που του θυμίζουν ντέρμπι από το παρελθόν και εύχομαι να συμβαίνει και στο γήπεδο. Δεν ξέρω τι θα δούμε με την ΑΕΚ, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές για τη νίκη. Δεν μπορεί μια ομάδα με την ιστορία της ΑΕΚ να έρχεται στην Τούμπα και να μη θέλει να κερδίσει. Το ίδιο θα ισχύει και για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Δεν θα έρθει για να μη χάσει η ΑΕΚ και για αυτό περιμένω να δω ένα παιχνίδι ενδιαφέρον».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί:
«Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, πρέπει όμως να το αποδείξει και στο γήπεδο, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα οι προϋποθέσεις είναι καλύτερες έχουμε ένα αβαντάζ και ένα κίνητρο. Και οι δύο είναι φιλόδοξοι και θα είναι και μια νίκη γοήτρου μεταξύ δύο φιλόδοξων ηγετών».

Για τη γενικότερη πορεία του ΠΑΟΚ και πού μπορεί να φτάσει:
«Δημιουργήθηκε μια ανασφάλεια μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτέλεσμα με Ξάνθη και Γιάννενα, κάτι που δεν είχε διαφανεί στην Ευρώπη. Κρυώσαμε λίγο μετά από αυτά τα αποτελέσματα, αλλά επανήλθαμε στις επιτυχίες με τη Βέροια και έρχονται δύσκολα παιχνίδια στα οποία θα φανούν μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος και ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: