Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Γρηγορίου: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Το γκολ ήταν το μόνο που έλειψε από τον Ατρόμητο στην εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη και ο Μιχάλης Γρηγορίου ελπίζει η ομάδα του να είναι πιο… εύστοχη στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ.

Γρηγορίου: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»
Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα θέλει από τους παίκτες του στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής του Ατρομήτου, Μιχάλης Γρηγορίου.

«Δεν ήταν δίκαια η ήττα μας, αλλά πάντα μέσα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα βγαίνουν θετικά πορίσματα κι εμείς αυτά θέλουμε να κρατήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας. Δεν ήταν θέμα ικανότητας στον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά συγκυρία», τόνισε στην κάμερα της Nova.

«Ο ΠΑΣ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Έχει μεγάλη ομοιογένεια. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, χρειάζεται τακτική και μυαλό. Το δυνατό σημείο του ΠΑΣ είναι η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό το κομμάτι», πρόσθεσε.

Όσο για τη μάχη των πάγκων με τον Γιάννη Πετράκη, είπε: «Με τον Γιάννη είμαστε φίλοι, ήμασταν μαζί και στις εξετάσεις για το δίπλωμα προπονητή. Έκανε εξαιρετική δουλειά στον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Στο μεταξύ, η αποστολή του Ατρομήτου είναι από το πρωί της Τρίτης στα Γιάννενα και το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου. Την αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: