Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ενήμερος για ΑΕΚ ο Κόστα!

Πολλά πράγματα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ΑΕΚ έδειξε να ξέρει ο Ρικάρντο Κόστα εν όψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την «Ένωση».

Ενήμερος για ΑΕΚ ο Κόστα
«Διαθέτει εξαιρετικούς και γρήγορους παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν την ποιότητα και βγαίνουν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση. Αυτό δεν έχει σχέση με εμάς, αλλά πώς θα παρουσιαστούμε εμείς», τόνισε ο Ρικάρντο Κόστα εν όψει του αυριανού ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου στόπερ στη Nova

Για την κατάσταση της ομάδας μετά το Μπακού: «Η ατμόσφαιρα είναι καλή. Θέλαμε να κερδίσουμε. Αναδειχθήκαμε ισόπαλοι στο πρώτο ματς του Europa League, το οποίο επίσης είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά με την καλή ατμόσφαιρα και την καλή δουλειά, θέλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Για τον τίτλο του MVP και την εικόνα της άμυνας με την Γκαμπάλα: «Είναι ομαδική η δουλειά. Πήγε καλά η άμυνα, όμως πήγε καλά και η επίθεση. Κάναμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει δύο ή τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και θα ήταν όλα τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αλλιώς έρχονται τα πράγματα όταν το σκορ έρχεται 0-0 και παίξαμε μία ομάδα που προσπάθησε».

Για τη βελτίωσή του σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά και με την πίστη σε αυτό. Αν και είμαι μεγάλος σε ηλικία και αρκετά έμπειρος για να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις, η εμπιστοσύνη του προπονητή σε κάνει καλύτερο. Την έχω την εμπιστοσύνη αυτή, την αισθάνομαι. Ο Τζαβέλλας, ο Πέλκας και άλλοι ανεβάζουν την απόδοσή του. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου και πρέπει να συνεχίσει την σκόλη δουλειά».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ξέρω μερικούς παίκτες, ξέρω το σύστημα που παίζουν και έχουμε ακόμα χρόνο για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα. Διαθέτει εξαιρετικούς και γρήγορους παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν την ποιότητα και βγαίνουν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση. Αυτό δεν έχει σχέση με εμάς, αλλά πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Τα ντέρμπι δεν έχουν σχέση με τα υπόλοιπα ματς και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να τα κερδίσεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: