Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Αποθέωσε Τότι ο Ντελ Πιέρο!!

Μέλι έσταζε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, μιλώντας στο κανάλι της Ρόμα, με αφορμή το 300ο γκολ του Φραντσέσκο Τότι με τη φανέλα των «τζιαλορόσι».

Αποθέωσε Τότι ο Ντελ Πιέρο

Με αφορμή το νέο επίτευγμα του Τότι, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ρόμα, για τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας.

«Γειά σου Φρα! Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για σένα και είμαι πολύ χαρούμενος που επικοινωνώ μαζί σου από το τηλέφωνο, μιας και είσαι πολύ μακριά. Θυμάμαι τις πολλές στιγμές που είχαμε μαζί. Είχαμε την τιμή να αγωνιστούμε για διαφορετικές ομάδες, γίναμε αρχηγοί τους και εκπροσωπήσαμε την μεγάλη κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους. Αυτό μας επέτρεψε να αναπτύξουμε μια αλληλοεκτίμηση και πολύ σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Ακόμα θυμάμαι την κραυγή που έβγαλες μετά το πέναλτι που σκόραρες με αντίπαλο την Αυστραλία, στη φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Μαζί κατακτήσαμε το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο, το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο «Πιντουρίκιο».

Ο εμβληματικός «καπιτάνο» των Ρωμαίων σκόραρε το εν λόγω γκολ στο εντός έδρας 2-2 της Κυριακής με την Σασουόλο, στην 745η εμφάνισή του με το σύλλογο της «αιώνιας πόλης», τον οποίο υπηρετεί αδιάλειπτα από το 1993. Μάλιστα, συνέχισε το σερί του, που τον θέλει να σκοράρει σε κάθε σεζόν του στην Σέριε Α, από το 1994 και μετά.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: