Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν ο Άρης «κοιτούσε» Μπερμπάτοφ...!

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ απότελεσε το μεγάλο΄, εφετινό μεταγραφικό «μπαμ» του ΠΑΟΚ, ωστόσο πριν γίνει σούπερ σταρ, είχε εξετασθεί από τον Άρη σε ηλικία 19 ετών.

Όταν ο Άρης «κοιτούσε»  Μπερμπάτοφ...
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία διηγήθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, αφού σε δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5», είπε ότι όταν ο Μπερμπάτοφ ήταν 19 χρονών ο Άρης του Κοντομηνά εξέτασε πολύ ζεστά την περίπτωση του, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε λόγω του ποσού που αξίωνε η τότε ομάδα του η ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Αναλυτικά είπε:

«Στην εποχή του Δημήτρη Κοντομηνά, είχα πάει Σάββατο στη Σόφια μαζί με τον Γιώργο Σεμερτζίδη να παρακολουθήσουμε από κοντά ένα παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην οποία αγωνιζόταν τότε ο 19χρονος Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Αμέσως διέκρινα το πλούσιο ταλέντο του και ρώτησα κάποιους φίλους μου Βούλγαρους που παίζαμε μαζί στη Δόξα Δράμας και μου είπαν ότι είναι ο πιο εξελίξιμος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής και ότι κοστίζει 1 δισ. δραχμές.
Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα εισηγήθηκα για την απόκτησή του, αλλά οι άνθρωποι του Άρη έκαναν πίσω λόγω ότι το ποσό που ζητούσαν οι Βούλγαροι για ένα παίκτη μικρής ηλικίας ήταν υψηλό και έτσι δεν προχώρησε το deal». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: