Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Περήφανοι και ευγνώμονες οι πράσινοι αστέρες!!

Οι κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού δήλωσαν περήφανοι που φόρεσαν τη φανέλα με το «τριφύλλι» και ευγνώμονες στον Παύλο Γιαννακόπουλο για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Περήφανοι και ευγνώμονες οι πράσινοι αστέρες

inner

Στόγιαν Βράνκοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και που βλέπω τον παλιό μου συμπαίκτη και φίλο, Φραγκίσκο Αλβέρτη αλλά και τα άλλα παιδιά. Είμαι περήφανος που είμαι στην πεντάδα του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη τιμή που επιλέχθηκα σε αυτή την ομάδα. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αυτή η ομάδα ήταν πάντα κοντά στους παίκτες σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό έβλεπα τον κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο να βρίσκεται πάντα δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Το ίδιο και ο αδερφός του. Θεωρώ ότι η τάπα στον τελικό του 1996 ήταν η πιο σημαντική για μένα, αλλά υπήρχαν και άλλες σπουδαίες στιγμές με τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια. Θυμάμαι πώς χάθηκε η μπάλα και έτρεξα να κόψω, ευχαριστώ το Θεό που το έκανα».

Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Ο καθένας από μας που αγωνίζεται σε μία ομάδα για πολλά χρόνια και ζει έντονες στιγμές επιτυχίας και κάποιες ελάχιστες κακές στιγμές, δημιουργεί δεσμούς φιλίας που αντέχουν στο χρόνο. Βλέποντας παλιούς φίλους και συμπαίκτες τα συναισθήματα να είναι πολύ έντονα και όμορφα, σαν να μην πέρασε μια μέρα κι ας ασπρίσαν τα μαλλιά μας, κι ας είναι εμφανή τα σημάδια του κόσμου. Είναι τιμή για εμάς και όχι μόνο για εμάς αλλά και για άλλα παιδιά που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό δείχνει το μεγαλείο της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο οποίος τιμά και αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών του. Είναι μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια η οποία με μεγάλη χαρά άκουσα ότι θα συνεχιστεί. Να την απολαύσουμε όλοι μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα που ζω σε αυτή την ομάδα, να δω τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο οποίος στήριξε και κράτησε ψηλά τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια. Θα βραβευτεί έτσι όπως του αξίζει. Έδωσε πολλά στον ελληνικό αθλητισμό. Έχω την τύχη να έχω παίξει και με τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά. Για μένα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα το παρελθόν. Ο κάθε ένας έχει τη δική του συνεισφορά και έχει γράψει τη δική του ιστορία».

Αντώνης Φώτσης: «Εγώ θα ήθελα να πω ότι είναι μεγάλη τιμή ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, τόσο καιρό η ομάδα κάνει τεράστια δουλειά. Όσα χρόνια βρισκόμαστε εδώ και εγώ και οι άλλοι παίκτες έχουμε δώσει τα πάντα. Πάντα δίναμε το 100% και είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος το βλέπει αυτό μας συμπαραστέκεται και είναι δίπλα μας. Αύριο θα είναι μια ωραία μέρα και θα το χαρούμε. Όλοι στέκονται στα λεφτά που έχει ξοδέψει για την ομάδα ο κ. Γιαννακόπουλος. Ο κύριος Παύλος ποτέ δεν το έβλεπε έτσι. Δεν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σαν επιχείρηση. Το έκανε γιατί το ήθελε. Κι εμάς δεν μας έβλεπε σαν παίκτες που περίμενε να του επιφέρουν αποτελέσματα και χρήματα στην επένδυσή του. Πάντα ήταν δίπλα μας και μας στήριζε».

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Είναι μεγάλη τιμή και για μένα. Ευχαριστώ τον κόσμο που εκτίμησε την προσπάθειά μας. Θα περάσουμε πολύ όμορφα. Ο κόσμος θα δει την ομάδα που τίμησε τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, αλλά και την ομάδα που θα τιμήσει τον Παναθηναϊκό τη φετινή περίοδο. Ελπίζω να περάσουμε όλοι καλά και να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο κύριος Παύλος πάντα όταν με έβλεπε με ρώταγε συνέχεια τι κάνει η μάνα μου και ο πατέρας μου. Από εκεί καταλαβαίνετε τι άνθρωπος είναι».

inner

Ηλίας Κατσογιάννης (διευθυντής λειτουργίας ΚΑΕ): «Είναι χαρά και τιμή να καθόμαστε μπροστά σε ιερά τέρατα του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσω τι σημαίνει το "Honouring our legacy". Αυτή η αυριανή γιορτή είναι όνο η αρχή. Έχουμε στόχο να φτιάξουμε μία σειρά εκδηλώσεων, για να τιμούμε την κληρονομιά, τους μύθους, όλες τις προσωπικότητες που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό. Αυτή αύριο θα είναι η αρχή, όπου θα βραβευτούν οι πέντε καλύτεροι αθλητές που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό ανά θέση, με βάση την ψηφοφορία του κόσμου. Φυσικά η κορύφωση της βραδιάς θα είναι η ονομασία του κλειστού της Λεωφόρου σε "Παύλος Γιαννακόπουλος". Θα είναι ένα μεγάλο θέαμα, αφού οι πέντε αυτοί μύθοι θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να θυμηθεί τα παλιά. Θα γίνει παρουσίαση των videos. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και από την κίνηση των εισιτηρίων. Είμαι βέβαιος ότι η σειρά των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσει την αυριανή εκδήλωση θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Ελπίζω όλοι αύριο που θα έρθουν να καταλάβουν τι σημαίνει η ιστορία του Παναθηναϊκού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: