Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

H χοντρή πλάκα του Μαρινάκη στον Αλαφούζο!!

Πώς αντέδρασε το αφεντικό του Ολυμπιακού όταν έμαθε από τον Καραπαπά ότι στον Παναθηναϊκό έδωσαν πριμ για τίτλο; Ο Αποδυτηριάκιας έχει το τρομερό παρασκήνιο!Μου το μεταφέρανε όχι για αστείο, αλλά ότι πράγματι συνέβη. Ο Καραπαπάς ενημέρωσε τον Μαρινάκη ότι ο Αλαφούζος υποσχέθηκε πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ήταν έτοιμος να πετάξει ένα ποτήρι μπροστά του κι ένα τασάκι στον συνεργάτη του.

-Μου κάνεις πλάκα, ρε χοντρέ, άσε με ήσυχο, δεν βλέπεις ότι εργάζομαι; Έχω πρόβλημα μ΄ ένα παπόρι μου κοντά στη Συρία, το έχουν καταλάβει πρόσφυγες, πάρε δρόμο, λοιπόν.

Ο Καραπαπάς επιμένει: "Πρόεδρε, δεν κάνω πλάκα, το γράφουν όλοι στο διαδίχτυο, το είπε φόρα παρτίδα ο Αλαφού στους παίκτες, 50 χιλιάρικα έκαστος αν πάρετε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό".

Δε μασάει ο Μαρινάκης. Έχει παρασυνηθίσει τον συνάδελφο του Παναθηναϊκού να τον κατηγορεί για τη διαιτησία, για το παρασκήνιο, την εγκληματική οργάνωση, όμως ότι θα έφθανε να παίξει στα …σίγουρα, δηλαδή να δώσει πριμ με το στόμα, έστω κι αυτά τα ψιλά, τα 50 χιλιάρικα, το θεωρεί απίθανο.

Δεν είχε ξαναδεί την κοιλιά του ο Μαρινάκης να παίζει ακορντεόν! Από το υστερικό και ασταμάτητο γέλιο που τον έπιασε, όταν το διάβασε με τα μάτια του. Και, όπως μου μετέφεραν, ο χοντρός που δεν μπορούσε να σταυρώσει μια πρόταση από τα ξεκαρδίσματά του, είπε το αμίμητο:

-Ο Τζώνυ, λοιπόν, πιστεύει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, χα, χα, χα, χα..., οι παίκτες του το πιστεύουν ακόμα κι αν τους δώσει στο μιλητό δεκαπλάσιο πριμ;

Κάποτε το νευρικό γέλιο του εφοπλιστή σταμάτησε. Σενιάρισε επάνω του το πουκάμισο και το παντελόνι που είχαν μετακινηθεί στο σώμα του από τα πολλά γέλια και είπε στον Καραπαπά.

-Βάλε κάποιον να πάρει τηλέφωνο τον Γιαννάκη. Να του πει ότι ο Μαρινάκης τσοντάρει όσα δίνει κι αυτός, για να διπλασιάσει έτσι ο Παναθηναϊκός το πριμ για το πρωτάθλημα στους παίκτες του.

Επαναλαμβάνω. Μου το μετέφεραν ότι έτσι ακριβώς έγινε, όμως δεν γνωρίζω αν ο Καραπαπάς εκτέλεσε την εντολή του αφεντικού του. Αν έβαλε άνθρωπο να τηλεφωνήσει στον Αλαφούζο.

ΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ στον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του Εσιέν, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Κάποια πράγματα έχουν την αιτία τους, πιο σωστά τη δικαιολογία τους. Προς το παρόν η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το 'χει χάσει το παιχνίδι με την ακριβή, πανάκριβη (;), ποιος ξέρει, μεταγραφή του Γκανέζου παικταρά Μαρκ Εσιέν. Η εντύπωση στα όρια της βεβαιότητας είναι ότι το παλληκάρι δεν θα παίξει μπάλλα. Δεν θα είναι αυτός που ο
κόσμος περίμενε.

Η περίπτωση Εσιέν δεν είναι η μοναδική. Ειδικά στην Ελλάδα έχουν φέρει πολύ μεγάλα ονόματα που υπήρξαν... στο παρελθόν μεγάλα ονόματα, αλλά δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι και μεγάλα ονόματα. Επειδή τους είχαν φάει τα... γεράματα, επειδή ήταν σακατεμένοι από προηγούμενους τραυματισμούς.

Μη λέμε ονόματα. Δεν θα κάνουμε φανταστική επίσκεψη στο Μουσείο Ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσώ. Είναι σίγουρο, να το πούμε κι αυτό, ότι στο παρελθόν ελληνικές ΠΑΕ για
λόγους επικοινωνιακούς πήραν πρώην παικταράδες εν γνώσει τους ότι ήταν τελειωμένοι.

Επόμενο, λοιπόν, είναι να... απασχολεί ο Εσιέν, για τούτο και το άλλο, όσο... δεν παίζει. Και να λένε, να γράφουν το μακρύ και το κοντό γιατί ο πρώην παικταράς δεν είναι έτοιμος ακόμα. Και να βρωμάει η δουλειά ότι, τελικά, ο Εσιέν δεν πρόκειται ποτέ να παίξει σαν... Εσιέν. Επειδή ήρθε σαπάκι στον Παναθηναϊκό.

Μη γκρινιάζουν, λοιπόν, στον Παναθηναϊκό γιατί με το παραμικρό(;) γράφονται δυσάρεστα πράγματα για την περίπτωση Εσιέν. Ότι δεν μπόρεσε να βγάλει την προπόνηση, ότι
του έκανε αλκοτέστ η τροχαία, ότι ο παίκτης έχει παράπονα με το ιατρικό τημ.

Άσχετο αν όλα αυτά και όσα άλλα ακολουθήσουν είναι αληθινά και ψέματα. Όσο δεν παίζει ο Εσιέν, όσο δεν αποδείξει ότι είναι μεταγραφή αεροδρομίου, θα πρόκειται για αεροσκάφος που δεν σηκώθηκε από τον αεροδιάδρομο.

Το μπουρδέλο αν το αεροσκάφος στην απογείωσή του δεν σηκωθεί στον αέρα! Είναι τέτοια η δύναμη ενέργειας που βάζει, με συνέπεια να τσακιστεί, αν τελικώς δεν απογειωθεί.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: