Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

«Παρών» και ο Γκαλινάρι στο Προολυμπιακό!!

Μετά τον Μάρκο Μπελινέλι και ο Ντανίλο Γκαλινάρι επιβεβαίωσε πως θα βοηθήσει την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2016.

«Παρών» και ο Γκαλινάρι στο Προολυμπιακό
Στο Προολυμπιακό που θα γίνει τον Ιούλιο του 2016 θα είναι και ο Ντανίλο Γκαλινάρι με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport».

Μάλιστα, ο φόργουορντ των Νάγκετς τόνισε πως αυτό το τουρνουά αναμένεται να είναι πιο δύσκολο από το Ευρωμπάσκετ, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε και το παράπονο πως δεν… πριμοδοτούνται όσο θα ‘πρεπε οι ομάδες της Ευρώπης.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ντανίλο Γκαλινάρι στην «Gazzetta dello Sport»:

«Θα είναι ένα τουρνουά πιο δύσκολο από το Ευρωμπάσκετ. Δεν ξέρουμε ακόμη θα χωριστούν οι εθνικές ομάδες σε τρία τουρνουά. Θα είναι πολύ δύσκολο. Το σκάνδαλο είναι πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες παίζουν μόνο 12 ομάδες. Δύο θέσεις για την Ευρώπη δεν είναι αρκετές. Στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας υπήρχαν έξι ομάδες από την Ευρώπη. Οι κανονισμοί πρέπει να αλλάξουν. Το Ευρωμπάσκετ είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στον κόσμο και γι’ αυτό θα έπρεπε να επιβραβεύουν τις ευρωπαϊκές ομάδες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: