Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Τριποτσέρης: «Πληγωμένος ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο, με τον Θοδωρή Τριποτσέρη να δηλώνει πως ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα πιο επικίκδυνος μετά την ήττα του από το Πανιώνιο.

Τριποτσέρης: «Πληγωμένος ο Παναθηναϊκός»
Ο Θοδωρής Τριποτσέρης σε δηλώσεις του στη κάμερα της Nova ξεκαθάρισε ότι το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολο, ενώ τόνισε πως το «τριφύλλι» είναι ακόμα πιο επικίνδυνος τώρα που είναι πληγωμένο από την ήττα στη Νέα Σμύρνη.
Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός συνέχισε λέγοντας πως ο Λεβαδειακός πρέπει να μείνει πιστός στο πλάνο του και είναι συγκεντρωμένος και αποφασιστικός, επισημαίνοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω τους τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή και αν μην επαναπαυτούν σε αυτήν.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι πληγωμένος μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, αλλά αυτό μπορεί να τον συσπειρώσει και να τον δυναμώσει. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να μην επαναπαυόμαστε μετά τη νίκη επί του Ηρακλή και πιστεύω πως με το κατάλληλο πλάνο μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός θα μπει πολύ δυνατά, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Η νίκη επί του Ηρακλή ήταν δύσκολη και μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά μέχρι εκεί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: