Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Νάστιτς: «Τρομεροί οι Σχορτσανίτης και Τσίρμπες»

Το εγκώμιο των Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Μάικ Τσίρμπες, με τους οποίους θα «παλέψει» για μία θέση στη φροντ λάιν του Ερυθρού Αστέρα, έπλεξε ο Στέφαν Νάστιτς.

Νάστιτς: «Τρομεροί οι Σχορτσανίτης και Τσίρμπες»
Χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και που θα έχει συμπαίκτες τους Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Μάικ Τσίρμπες δήλωσε ο Στέφαν Νάστιτς.

«Νιώθω πολύ καλά, γιατί έχουμε πολύ καλό κλίμα στις προπονήσεις και αυτό βοηθάει πολύ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας. Ξέρω πως η ατμόσφαιρα στη “Χάλα Πιονίρ” είναι καταπληκτική», δήλωσε αρχικά ο Στέφαν Νάστιτς και πρόσθεσε:

«Δεν έχω προλάβει ακόμη να δω την πόλη, καθώς έχω επικεντρωθεί στην προπόνηση. Υπάρχει ανταγωνισμός στους ψηλούς και αυτό είναι καλό. Οι Σχορτσανίτης και Τσίρμπες είναι τρομεροί και πολύ καλοί παίκτες και οι δύο, ενώ έχουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού».

Τέλος, ο 22χρονος σέντερ αναφέρθηκε στον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς: «Ο Μαριάνοβιτς είναι ένας μεγάλος παίκτης και μεγάλη προσωπικότητα. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να συνεισφέρω όσο μπορώ στην ομάδα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: