Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Λοτζέσκι από… την άλλη Δευτέρα!

Την επόμενη Δευτέρα (21/9) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ματ Λοτζέσκι. Το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) θα αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό το Σάσαρι, μαζί με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Λοτζέσκι από… την άλλη Δευτέρα
Σε ρυθμούς… Ολυμπιακού μπαίνει ξανά ο Ματ Λοτζέσκι! Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα του Βελγίου στο Ευρωμπάσκετ, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ επέστρεψε στην Αθήνα και τη Δευτέρα (14/9) ήταν στο ΣΕΦ, προκειμένου να μιλήσει με το προπονητικό επιτελείο και να συναντήσει τους συμπαίκτες του.

Ο «Λότζο» πήρε άδεια για να ξεκουραστεί μέχρι την Πέμπτη (17/9), ενώ από την Παρασκευή (18/9) μέχρι και την Κυριακή (20/9) θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ τη Δευτέρα (21/9) θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Από ‘κει και πέρα, το μεσημέρι (14:05) της Τρίτης (15/9) οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναχωρήσουν από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Σάσαρι, όπου εκεί θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που διοργανώνουν οι νταμπλούχοι Ιταλίας και θα βρίσκονται επίσης Γαλατασαράι και Λιμόζ. Κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, που ήταν και ο λόγος της απουσίας του από το φιλικό κόντρα στην Κηφισιά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: