Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Οι 20 του ΑΠΟΕΛ για Τρίπολη!!

Με τους Αντωνιάδη, Καρλάο θα ταξιδέψει ο ΑΠΟΕΛ για την Ελλάδα ενόψει του ματς της Πέμπτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Europa League. Πρόβλημα με Ιωάννου.

Οι 20 του ΑΠΟΕΛ για Τρίπολη

Αποχώρησε από το πρόγραμμα ο Ιωάννου μετά από σύγκρουση που είχε στο δίτερμα, όπου υπέστη πλήρη εξάρθρωση επιγονατίδας. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε σε κλινική για περεταίρω διαγνωστικές εξετάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Μακρίδης και Σωτηρίου, φυσιοθεραπεία και ατομικό τρέξιμο έκανε ο Εφραίμ. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Νάφιου.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από Κύπρο αύριο στις 09:00 και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο Καλαμάτας στις 11:00 και από εκεί με λεωφορείο θα ταξιδέψει για την Τρίπολη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Μακρίδης και Σωτηρίου, φυσιοθεραπεία και ατομικό τρέξιμο έκανε ο Εφραίμ. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Nafiu.

Αναλυτικά: Βάτερμαν, Κίσσας,Κοδίνα, Σέρτζιο, Τσόκο, Αντωνιάδης, Καρλάο, Αστίθ, Αμορίν, Αναστασίου, Μοράις, Βινίσιους, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Βάντερ, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Στίλιτς, Καβενάγκι, Πιατκόφσκι *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: