Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Προς αποφυλάκιση ο Χένες!!


Ούτε διετία δεν θα κλείσει στη φυλακή ο Ούλι Χένες. Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν, που καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή, κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης και αναμένεται να γίνει δεκτό.

Προς αποφυλάκιση ο Χένες
Ακόμη και η γερμανική δικαιοσύνη έχει τα… παραθυράκια της. Ο Ούλι Χένες είχε καταδικαστεί στις 13 Μαρτίου του 2014 σε φυλάκιση τριάμισι ετών για φοροδιαφυγή, αλλά αναμένεται σύντομα να αποφυλακιστεί.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης και εφόσον εγκριθεί, πράγμα που είναι και το πιθανότερο, θα είναι ελεύθερος (με αναστολή) και πάλι στις 2 Μαρτίου του 2016 έχοντας εκτίσει λίγο παραπάνω από τη μισή ποινή του.

Ο 63χρονος άνδρας είχε ομολογήσει πως είχε αποφύγει να πληρώσει 28,5 εκατ. ευρώ σε φόρους. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, έκτοτε έχει δώσει στη γερμανική εφορία περίπου 50 εκατ. ευρώ για να καλύψει το χρέος του, με τα απαραίτητα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και μήνες στον Χένες έχει δοθεί ειδική άδεια για να εργάζεται στην Μπάγερν, σε διοικητικό ρόλο, υπό την προϋπόθεση πως θα επιστρέφει κάθε απόγευμα στη φυλακή και θα κοιμάται εκεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: