Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Όταν ο Παούνοβιτς έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό!!


Ο Βέλικο Παούνοβιτς έχει… γλυκόπικρη γεύση από τον Παναθηναϊκό στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς τον έχει αντιμετωπίσει δύο φορές στο Champions League. Το sport-fm.gr θυμάται…

Όταν ο Παούνοβιτς έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό
Τώρα προπονητής του (;), τότε ποδοσφαιριστής και αντίπαλος του. Λίγοι θα το θυμούνται, αλλά ο Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2001-02 όπου το «τριφύλλι» έφθασε πολύ μακριά στο Champions League κληρώθηκε στην πρώτη φάση με Άρσεναλ, Σάλκε και Μαγιόρκα, ενώ είχε αφήσει εκτός της Σλάβια Πράγας στην προκριματική φάση. Τότε, Σέρβος αγωνιζόταν στην ισπανική ομάδα (του Αριέλ Ιμπαγάσα και του Άλμπερτ Ριέρα) και ο Παούνοβιτς αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια.

Στο πρώτο (19/09/2001) η ομάδα του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα επικράτησε 2-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, με τέρματα των Βλάοβιτς, Κωνσταντίνου και ο 25χρονος τότε μεσοεπιθετικός έπαιξε σε ολόκληρο το ματς.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Κυργιάκος, Χένρικσεν, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Σόουζα, Μικαέλσεν, Καραγκούνης (80’ Κόλκα), Βλάοβιτς (84’ Βόκολος), Κωνσταντίνου (80’ Ολισαντέμπε)

Μαγιόρκα: Λέο Φράνκο, Καμπάνιο (70’ Νόνο), Σολέρ, Ακιέλ, Νίνιο, Παούνοβιτς, Μάρκος (86’ Ριέρα), Λούκε (60’ Καρλίτος), Ναδάλ, Ενγκόγκα, Ετό

Στο δεύτερο (30/10/2001) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και ενώ ο Παναθηναϊκός είχε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τρίτου ομίλου (τερμάτισε πρώτος) ηττήθηκε με 1-0 στην Ισπανία με τέρμα του Μπιατζίνι στο 57ο λεπτό. Ο Παούνοβιτς ήταν βασικός και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στο 75ο λεπτό.

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Μαγιόρκα: Γκάρο, Καμπάνιο, Μικέλ Σολέρ, Νίνιο, Παούνοβιτς (70’ Ρόμπλες), Μπιατζίνι (78’Λούκε), Ολαϊθόλα, Νόνο (63’ Φρανθίθκο Σολέρ), Μάρκος, Ναδάλ

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Γκούκα, Βόκολος, Κυργιάκος, Φύσσας, Σάριτς, Μπόατενγκ, Καραγκούνης (82’ Κωνσταντίνου), Κόλκα (73’ Γκαλέτο), Λυμπερόπουλος, Βλάοβιτς (82’ Βαζέχα)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: