Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Είναι ή δεν είναι ο Φάμπρεγας ο «ποντικός» της Τσέλσι;

Κάποιος σκάβει το λάκκο του Μουρίνιο στην Τσέλσι και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι έχουν βαλθεί να ξετρυπώσουν τον... «ποντικό». Τελικά είναι ή δεν είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας, το άνθος του κακού;

Είναι ή δεν είναι ο Φάμπρεγας ο «ποντικός» της Τσέλσι;
Ντόρος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον παίκτη που έχει ξεκινήσει «επανάσταση» στα αποδυτήρια της Τσέλσι και υποκινεί τα νήματα, εις βάρος του Ζοζέ Μουρίνιο.

Όλα αυτά την ώρα που αγγλικά δημοσιεύματα έφεραν στο φως της προηγούμενες μέρες, την άποψη ενός ποδοσφαιριστή των «μπλε» που εμφανίζεται να δήλωσε πως προτιμά να χάνει παρά να κερδίζει για τον Μουρίνιο.

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι σε ρόλο Σέρλοκ Χολμς, άλλωστε ήταν συμπατριώτης τους o ένοικος της «Baker Street», έχουν βαλθεί να ξετρυπώσουν τον «ποντικό» που κάνει άνω – κάτω τα αποδυτήρια του Λονδρέζικου συλλόγου.

Οι φήμες θέλουν ο Σεσκ Φάμπρεγας, να είναι αυτός που έχει ξεσηκώσει κίνημα εναντίων του «Special One», πρωτοστατώντας στην εξέγερση των παικτών εναντίων του Πορτογάλου προπονητή, αφού είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο και τις επιλογές του Μουρίνιο.

Ωστόσο τα «λαγωνικά», ανακάλυψαν ότι η φίλη του Σεσκ, Ντανιέλα Σίμαν, είχε εκφράσει τη συμπαράσταση της στον Μουρίνιο με «τιτιβίσματα», σε αρκετές περιπτώσεις που ο «Μου», δέχθηκε επιθέσεις και αμφισβήτηση, κάτι που θολώνει τα νερά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: