Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια...»

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, επισήμανε τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Άβτοντορ.

«Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια...»
«Επόμενος αντίπαλος μας η Άβτοντορ σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες για την πρώτη φάση του Eurocup. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ ικανούς σουτέρ, που δίνει δαιμονιώδη ρυθμό στο παιχνίδι. Έχει μέσο όρο τους 95 πόντους στην επίθεση της, με 4 αθλητικούς Αμερικανούς να καταθέτουν πολύ ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ.

Στην περιφέρεια δεσπόζουν οι Άρμστεντ και Τσάπελ που δίνουν τον τόνο στο transition, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί το παιχνίδι του Μπρουκς, ενός κυρίαρχου παίκτη της Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια που μετακινήθηκε από τη θέση 4 στη θέση 3 και παράγει μεγάλο μέρος της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας, πλέον και από τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Mέσα στη ρακέτα ξεχωρίζει ο Ζαμπέλιν (2.15cm) που δίνει μέγεθος και ο Πίτερσον που δημιουργεί από το low post αλλά διαθέτει και το μακρινό σουτ τιμωρώντας τις κλειστές άμυνες.

Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού αποτελεί το εκτός έδρας παιχνίδι μας κόντρα στη Ζενίτ. Με ομαδική δουλειά θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα χωρίς λάθη στην επίθεση, ψάχνοντας μεθοδικά τις καταστάσεις που παράγουν πλεονέκτημα για μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: