Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Ζούμε με δανεικά, μας κάνουν εξώσεις»!

Κραυγή αγωνίας των παικτών της Παναχαϊκής που αποκάλυψαν πως είναι απλήρωτοι από τη νέα διοίκηση εδώ και τέσσερις μήνες, πως επιβιώνουν με δανεικά και πως όσο θ' αντέχουν, θα παλεύουν για την ομάδα!

«Ζούμε με δανεικά, μας κάνουν εξώσεις»!
Μπορεί πριν λίγο καιρό να έγινε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς με την αποχώρηση Κούγια, ωστόσο φαίνεται πως τα προβλήματα παραμένουν στην Παναχαϊκή. Οι παίκτες της ομάδας αποκάλυψαν πως είναι απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες, πως ζουν με δανεικά, πως «απειλούνται» με εξώσεις και δεσμεύονται στον κόσμο -τον οποίο και ήθελαν να ενημερώσουν με την κοινή ανακοίνωση- πως όσο ακόμα θα αντέχουν, θα τα δίνουν όλα για το καλό του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση παικτών

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή, γνωρίζοντας την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος το καλοκαίρι και κατανοώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν στην ομάδα από την αλλαγή, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε οικονομικό σκέλος, βάλαμε το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα και κάναμε υπομονή.

Μετά από 4 μήνες προσπάθειας, συνεχίζει να υπάρχει η ίδια κατάσταση, με αποτέλεσμα να γίνονται εξώσεις σε ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζούμε με δανεικά για να μπορούμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας και να επιβιώνουμε.

Με την παρούσα ανακοίνωση, θέλουμε να γνωρίζουν την αγανάκτησή μας ο φίλαθλος κόσμος της Παναχαϊκής και της πόλης.

Ποια είναι η πραγματική αλήθεια: Σεβόμενοι την ομάδα και την ιστορία της, αλλά και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ότι θα βρισκόμαστε κανονικά στο γήπεδο, όπου είναι η πραγματική θέση μας, ώστε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: