Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο Παούνοβιτς σύμβουλος σε παιχνίδι τύπου «manager»

Σε ρόλο συμβούλου σε παιχνίδι τύπου «manager» εμφανίζεται ο επικρατέστερος διάδοχος του Γιάννη Αναστασίου, Βέλικο Παούνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής, βοηθάει διαδικτυακά, επίδοξους «προπονητές».

Ο Παούνοβιτς σύμβουλος σε παιχνίδι τύπου «manager»
Ο Βέλικο Παούνοβιτς θα είναι πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Γιάννη Αναστασίου, στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι των «πρασίνων» βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού Σέρβου προπονητή που οδήγησε τη Σερβία Κ-20 στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκείνον που θα τρέξει το πρότζεκτ την επόμενης μέρας του Παναθηναϊκού.

Ο Βέλικο Παούνοβιτς πάντως, ανήκει στους «πρεσβευτές» του παιχνιδιού «Top Eleven» το οποίο είναι παιχνίδι τύπου «manager».

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επίσημος «πρέσβης» είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά ο Παούνοβιτς, ανήκει στη λίστα με τους προπονητές που εμφανίζονται και δίνουν συμβουλές στους επίδοξους διαδικτυακούς προπονητές.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο ρόλο ο Παούνοβιτς είχε δηλώσει: «Χαίρομαι που υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός χρηστών που θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο ρόλο του προπονητή. Είναι χαρά μου να μεταφέρω την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για το ποδόσφαιρο».

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού, όταν ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τον Σέρβο τεχνικό, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι διαθέτει την εμπειρία και την ικανότητα να βελτιώσει το παιχνίδι και να το οδηγήσει πιο κοντά στην πραγματικότητα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: