Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Ξεψαχνίζονται» οι δικαστικοί του Koriopolis!!

Για τα καλά στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μπαίνουν οι δικαστικοί που ενεπλάκησαν στο βούλευμα για το «Koriopolis». Κατ’ εντολή Αρείου Πάγου και υπουργού, ξεψαχνίζονται οι ενέργειες Τζιμπλάκη-Πούλιου

«Ξεψαχνίζονται» οι δικαστικοί του Koriopolis
Στην ενδελεχή διερεύνηση των ενεργειών του Γιάννη Τζιμπλάκη και του Παναγιώτη Πούλιου στην υπόθεση «Koriopolis» προχωρά η Δικαιοσύνη.

Τόσο ο Εφέτης που έκανε την εισήγηση στο δικαστικό συμβούλιο, όσο και ο Αντιεισαγγελέας, που συμμετείχε στο Συμβούλιο Εφετών που εξέδωσε το βούλευμα, μπαίνουν κι επισήμως πλέον στο «μικροσκόπιο».

Έπειτα από καταγγελίες που έγιναν για τους χειρισμούς των δυο δικαστικών στην υπόθεση και μετά τη σχετική αναφορά που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αχιλλέας Μπέος, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, διέταξε ποινική προκαταρκτική εξέταση. Κάτι που συνέβη ώστε να διακριβωθούν τυχόν ποινικά αδικήματα στις ενέργειες των δυο δικαστικών.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Επιθεώρησης των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργιών και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Νικόλαος Λεοντής, διέταξε πειθαρχική έρευνα για τον εφέτη Τζιμπλάκη, μετά από καταγγελίες που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον υπουργό Δικαιοσύνης σε θέματα Διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Μπορεί λοιπόν η Ευτέρπη Κουτζαμάνη να θεωρεί ότι το βούλευμα για το ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη δεν μπορεί να ανατραπεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι θα συμβεί τελικά, σε περίπτωση που η έρευνα που η ίδια έχει διατάξει, αποδείξει ποινικά αδικήματα στη διαδικασία της έκδοσής του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: