Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Περσίδης: «Συνολική προσπάθεια όλων των Απολλωνιστών»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αβραάμ Περσίδης και αναφέρθηκε στην κίνηση, της οποίας ηγείται για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες το βράδυ ο Ερασιτέχνης προκήρυξε ένα ανοιχτό συμβούλιο για το αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Απόλλων Καλαμαριάς. Υπάρχουν κάποιες διεργασίες που γίνονται από φιλάθλους και φορείς εδώ και 15 περίπου ημέρες. Εμένα μου ζητήθηκε να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας με στόχο να γίνει μια προσπάθεια να σώσουμε την ομάδα. Αύριο η ομάδα δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη. Καλό είναι να πάμε ομαλά αυτήν την εβδομάδα που έχουμε κρίσιμα ματς με Άρη και Καβάλα. Από τη Δευτέρα που θα γίνει η γ.σ. αν πάνε όλα καλά θα μπορούμε να πούμε και λεπτομέρειες».

Για την στήριξη της προσπάθειας: «Υπάρχουν επιχειρηματίες της πόλης, φίλαθλοι και φορείς που στηρίζουν. Ο Απόλλων Πόντου, η θύρα 2 δυτικών συνοικιών, οι παλαίμαχοι και  ο δήμος. Ο κ. Μπακογλίδης είπε ότι θα στηρίξει μια υγιή προσπάθεια για τον Απόλλωνα. Βλεπετε ότι όλοι είναι σύμφωνοι».

Για το μέλλον του Ιωακειμίδη: «Αυτό θα κριθεί στη γ.σ. Εγώ δεν μπορώ να προδικάσω το ο,τιδήποτε. Γι’ αυτό γίνεται η γ.σ.. Θα ακουστούν όλοι στη γ.σ. και τα μέλη θα ψηφίσουν και θα αποφασίσουν».

Για την μεγάλη παρουσία κόσμου στο χθεσινό δ.σ.: «Υπάρχει γενικός ξεσηκωμός. Απολλωνιστές και από άλλες περιοχές παίρνουν τηλέφωνα και λένε ότι θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Με έναν δεν γίνεται δουλειά. Δεν είμαι ούτε εφοπλιστής, ούτε κάποιος μεγιστάνας που να μπορώ μόνος μου να βγάλω το κάρο από τη λάσπη. Θα γίνει με συνολική δουλειά όλης της πόλης και όλων των Απολλωνιστών».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: