Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Σενάριο για ΕΠΟ και Κομνηνό!!

Η υποψηφιότητα του Πατρίκ Κομνηνού για την προεδρεία της ΕΠΟ, φαίνεται αρκετά πιθανή στις εκλογές του 2016, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Σενάριο για ΕΠΟ και Κομνηνό
Δίνουν και παίρνουν οι φήμες σχετικά με το πρόσωπο που θα βρεθεί απέναντι στον Γιώργο Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΟ που θα διεξαχθούν το 2016.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», την ώρα που ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επανεκλογή του, ένα άκαφτο και άφθαρτο πρόσωπο φαντάζει ως το πλέον κατάλληλο να αναλάβει τις τύχες της επόμενης μέρας της ΕΠΟ.

Ο λόγος για τον Πατρίκ Κομνηνό, η υποψηφιότητα του οποίου φαντάζει αρκετά πιθανή, σε μια προσπάθεια για αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου με γνώμονα τα τεχνοκρατικά κριτήρια.

Το όνομα του Κομνηνού που έχει σημαντικό πόστο στην UEFA «παίζει» λοιπόν δυνατά να είναι αυτό του διεκδικητή του προεδρικού θώκου της ΕΠΟ, απέναντι στον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ωστόσο η εφημερίδα θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να ευδοκιμήσει ένα τέτοιο σενάριο, αφού δύσκολα ο Κομνηνός θα αφήσει τη θέση του στην UEFA για αναλάβει μία εντός συνόρων θέση, ακόμα και αν αυτή είναι του πρώτου άνδρα στο εγχώριο ποδόσφαιρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: