Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο Φαν Χάαλ στηρίζει (και στέλνει διακοπές) τον Ρούνεϊ!!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να δώσει μερικές μέρες άδεια στον αρχηγό της ομάδας προκειμένου να ξαναβρεί τον (γκολτζή) εαυτό του.

Ο Φαν Χάαλ στηρίζει (και στέλνει διακοπές) τον Ρούνεϊ

Ο Ολλανδός τεχνικός, όπως δήλωσε, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει λίγες μέρες άδεια στον Ρούνεϊ προκειμένου να ηρεμήσει και να ξαναβρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα. «Φυσικά το σκέφτομαι και όχι μόνο για τον Ρούνεϊ. Το κάνω για όλους τους παίκτες, αν είναι για το καλό τους. Το είχα κάνει παλαιότερα με τον Λιτμάνεν στον Άγιαξ, το έκανα και με τον Πάντι ΜακΝέρ, ο οποίος ήταν στην Ιρλανδία την περασμένη εβδομάδα».

Ο Φαν Χάαλ διευκρίνισε πως αντιμετωπίζει μια δυσκολία στην εφαρμογή της συγκεκριμένης ιδέας: «Για μένα δεν είναι μεγάλο θέμα, για τους ποδοσφαιριστές όμως είναι. Δεν είναι εύκολο να τους πείσεις πως χρειάζονται λίγες μέρες διακοπές. Ο Ρούνεϊ είναι ένας φανταστικός παίκτης αλλά οι προσδοκίες μου για εκείνον είναι υψηλότερες από οποιονδήποτε άλλον. Γι’ αυτό πρέπει να διαθέτεις χρόνο στους ποδοσφαιριστές ώστε να επιστρέφουν στην φόρμα που τους αρμόζει».

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γ. εξέφρασε τον θαυμασμό του για ακόμα μία φορά για τον διεθνή επιθετικό, τονίζοντας ότι η προσφορά του δεν περιορίζεται μόνο στο σκοράρισμα: «Δεν βάζει μόνο γκολ. Είναι ο αρχηγός και παράδειγμα προς μίμηση για όλη την ομάδα. Αυτό είπα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ.». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: