Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Λαβωμένη» με την ΑΕΚ η Χάποελ!!

Με μία σημαντική απουσία ταξίδεψε στην Αθήνα η Χάποελ Ιερουσαλήμ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς στο Ισραήλ έμεινε ο Λιόρ Ελιγιάχου, λόγω τραυματισμού.

«Λαβωμένη» με την ΑΕΚ η Χάποελ
Έναν από τους καλύτερούς της παίκτες θα στερηθεί η Χάποελ Ιερουσαλήμ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ισραήλ θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Λιόρ Ελιγιάχου λόγω ενός τραυματισμού στο δάχτυλο.

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, το οποίο είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες με παράδοση. Η ΑΕΚ παίζει σε ένα πολύ δυναμικό επίπεδο, το οποίο δεν έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και πρέπει να προετοιμάσουμε καλά τους παίκτες γι’ αυτό. Στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη στην έδρα του αντιπάλου. Ξέρουμε ότι θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα, αλλά καμιά φορά αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς», δήλωσε ο Ντάνι Φράνκο.

Από την πλευρά του, ο Τόνι Γκάφνι, είπε: «Έχω ακούσει τα καλύτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα και την ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να πάρουμε τη νίκη. Είναι λίγο δύσκολο να αντικαταστήσουμε τον Λιόρ Ελιγιάχου, αλλά ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ξέρουμε πολλά για την ΑΕΚ, καθώς είναι μία ομάδα πολύ δυνατή σωματικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ και αυτό ελπίζω να μας βάλει στο σωστό δρόμο για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: