Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Σχέδιο οπαδών Παναθηναϊκού και Ντιναμό για επεισόδια»

Ένα τρομερό σενάριο αναφέρει κροατικό site, καθώς κάνει λόγο για συνεργασία οπαδών Παναθηναϊκού και Ντιναμό ώστε να επιτεθούν σε αυτούς του Ολυμπιακού, που θα έχουν ενίσχυση από του Ερυθρού Αστέρα.

«Σχέδιο οπαδών Παναθηναϊκού και Ντιναμό για επεισόδια»
Απίστευτο δημοσίευμα στην Κροατία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «jutarnji.hr», όπου αναφέρεται ότι 300 οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκονται στην Ελλάδα και σχεδιάζουν να κάνουν επεισόδια ενόψει του αυριανού ματς με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι έχει γίνει συνάντηση με μέλη της Θύρας 13 και πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν υποσχεθεί ότι θα δώσουν δύο άτομα για κάθε ένα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

inner

Από την άλλη οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα με τους οποίους είναι «αδελφοποιημένοι».

Η Αστυνομία (όπως αναφέρεται και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα) είναι ενήμερη για την κατάσταση και προέβη σε σύλληψη 41 οπαδών του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου στα Τέμπη.

Οι Κροάτες συνδυάζουν την είδηση με τα επεισόδια που είχαν γίνει προ τετραετίας στο περιθώριο του μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία για το 2012 και έχουν παραθέσει το συγκεκριμένο βίντεο...





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: