Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Στο κυνήγι των χούλιγκαν της Ντινάμο η ΕΛ.ΑΣ.!!

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία, η οποία από νωρίς το πρωί βρίσκεται στην αναζήτηση των περίπου 100 οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που ήρθαν στην Αθήνα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Στο κυνήγι των χούλιγκαν της Ντινάμο η ΕΛ.ΑΣ.
Οι Κροάτες, μέλη των Bad Blue Boys, ο οποίος είναι ένας εκ των πιο σκληροπυρηνικών συνδέσμων στην Ευρώπη, βρίσκονται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Τρίτης και τέσσερις εξ΄αυτών ενεπλάκησαν σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, όταν το ταξί που τους μετέφερε δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 άτομα, τα οποία πέταξαν καπνογόνα μέσα στο όχημα, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος σοβαρά.

Οι Bad Blue Boys ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εκδηλώσεις τις πεποιθήσεις τους με πανό σε παιχνίδια της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αλλά και της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

Στην ΕΛΑΣ υπάρχει έντονη ανησυχία καθώς και η πληροφόρηση ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι Κροάτες θα κινηθούν προς το γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης» προκειμένου να δημιουργήσουν επεισόδια με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Από νωρίς το πρωί γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στο κέντρο της Αθήνας, σε εστιατόρια, καφετέριες και ξενοδοχεία για τον εντοπισμός τους όμως μέχρι στιγμής οι προσπάθειες τους έχουν αποβεί άκαρπες.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: