Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τα κοινά (μεταγραφικά) γούστα Λίβερπουλ-Άρσεναλ!!

Λίβερπουλ και Άρσεναλ θα πρέπει να δώσουν ακόμα ένα ντέρμπι (αυτή την φορά εκτός γηπέδου) για την απόκτηση των Ζορζίνιο και Ομπαμεγιάνγκ.

Τα κοινά (μεταγραφικά) γούστα Λίβερπουλ-Άρσεναλ
Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα λάβει χώρα στις 12 Ιανουαρίου 2016. Υπάρχει όμως και το μεταγραφικό ντέρμπι το οποίο αναμένεται σκληρό και μάλιστα σε δύο μέτωπα.

Λίβερπουλ και Άρσεναλ έχουν βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Ζορζίνιο της Νάπολι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Κόκκινοι έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές με τους Ιταλούς ενώ εκπρόσωπος των Κανονιέρηδων παρακολούθησε την κυριακάτικη ισοπαλία 0-0 των Ναπολιτάνων με την Τζένοα.

Κοινούς στόχους όμως έχουν και στη Γερμανία. Ο λόγος για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ΄. Ο στράικερ από την Γκαμπόν με 13 γκολ σε 11 ματς, βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα εκτοξεύοντας την εμπορική του αξία στα 35 εκ. ευρώ. Το πρόβλημα όμως για τις δύο αγγλικές ομάδες δεν είναι τόσο η τιμή του όσο η Μπαρτσελόνα η οποία εκδήλωσε επίσης το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Μάλιστα οι Καταλανοί, διά του αντιπροσώπου τους Αριέδο Μπράιντα, βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στη Βρέμη και παρακολούθησαν την 3-1 νίκη της Ντόρτμουντ επί της Βέρντερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: