Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ανοίγει το δρόμο για Ευρώπη ο Γκαγκάτσης!


Όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη κάνουν στον Πανιώνιο, με την εξασφάλιση της αδειοδότησης να είναι αυτή που οδήγησε στην πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση, από τον οποίο περιμένουν πολλά στη Νέα Σμύρνη.

Ανοίγει το δρόμο για Ευρώπη ο Γκαγκάτσης
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Πανιωνίου, με τον «ιστορικό» να ποντάρει πολλά στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, για την εξασφάλιση της αδειοδότησης σε περίπτωση που ο «ιστορικός» καταφέρει να βγει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της πρόσληψης του Γκαγκάτση από τον Πανιώνιο, με το νέο γενικό διευθυντή της ομάδας της Νέας Σμύρνης να καλείται να στρώσει το έδαφος για μια πιθανή συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι γνωριμίες του Γκαγκάτση στην Ευρώπη, αλλά και η εμπειρία του στον οργανωτικό τομέα, αποτελούν εχέγγυα για το ευρωπαϊκό μέλλον του «ιστορικού».

Από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται μέσα στο συγκεκριμένο στόχο, ήθελε να έχει έναν άνθρωπο όπως τον Γκαγκάτση, που θα λάβει το συγκεκριμένο ρόλο, προκειμένου οι «κυανέρυθροι» να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που τα καταφέρουν στο πρωτάθλημα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: