Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Βράζουν για Καλογερόπουλο στον Ατρόμητο!!

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στον αγώνα με τον Ηρακλή. Συνάντηση με την ΕΠΟ θα επιδιώξει ο Γιώργος Σπανός.

Βράζουν για Καλογερόπουλο στον Ατρόμητο

Στον Ατρόμητο δεν εθελοτυφλούν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλο αγωνιστικό ζήτημα στην ομάδα και γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, προχώρησαν και στη λύση της συνεργασίας τους με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Το βάρος έχει πέσει στην εξεύρεση διάδοχης λύσης με το όνομα του Τραϊανού Δέλλα να είναι αυτό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Ωστόσο, στο Περιστέρι δεν αφήνουν άλλα ζητήματα να περνούν απαρατήρητα, όπως είναι αυτό της διαιτησίας. Συγκεκριμένα, από χθες υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο «Καυτανζόγλειο» και ειδικότερα από τη συμπεριφορά του Αθηναίου ρέφερι στο β’ ημίχρονο.

Οι διαμαρτυρίες των «κυανολεύκων» είναι συγκεκριμένες, καθώς στη φάση του πέναλτι που κερδίζει ο Λε Ταλέκ στο 55’, οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν ότι έπρεπε να δοθεί και κόκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό του Ηρακλή, Καρασαλίδη, αφού ο Γάλλος βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ, ενώ και στο 62’ ο Καλογερόπουλος δεν έχει δώσει πέναλτι σε τράβηγμα του Μπαρτολίνι στον Μπρίτο.

Σε ό,τι αφορά τις κόκκινες κάρτες και συγκεκριμένα τη δεύτερη κίτρινη του Κοντοέ, τονίζουν ότι ο Κοντοές είναι ξεκάθαρο ότι δεν ζητάει κανένα φάουλ στη συγκεκριμένη φάση ώστε να χρεωθεί παράβαση για θέατρο, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για δεύτερη κίτρινη που σήμανε και την αποβολή του.

Σε κάθε περίπτωση και εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα, στον Ατρόμητο έχουν τρομερά παράπονα από τη γενικότερη αντιμετώπιση της διαιτησίας τη φετινή σεζόν και μάλιστα το ματς κόντρα στον Ηρακλή είναι το δεύτερο συνεχόμενο που οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται.

Στη διοίκηση της ομάδας δεν πρόκειται να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους και ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, πρόκειται να έχει συνάντηση με τα ανώτερα κλιμάκια της ΕΠΟ, ακόμα και με τον Γιώργο Γκιρτζίκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: