Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Δύσκολη η αποστολή στη Ρωσία»

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να αποφύγει τα λάθη, προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άβτοντορ, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Μαρκόπουλος: «Δύσκολη η αποστολή στη Ρωσία»
Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε ο Σούλης Μαρκόπουλος το ματς του ΠΑΟΚ με την Άβτοντορ, με τον προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά» να τονίζει, όμως, πως εάν η ομάδα του παραμείνει συγκεντρωμένη και αποφύγει τα λάθη, τότε θα έχει τύχη να πάρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Σάρατοφ.

«Πάντα τα παιχνίδια στη Ρωσία είναι δύσκολες αποστολές και κάτι αντίστοιχο περιμένουμε να είναι και το συγκεκριμένο. Η Άβτοντορ είναι σε καλή κατάσταση, έχουν καλό ρυθμό και παίζουν γρήγορα. Εάν εμείς θέλουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη και να παίρνουμε σωστές αποφάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, από τη μεριά του, ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα και το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδό τους κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη δουλειά μας. Ερχόμαστε από μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα τόσο για την ομαδική προσπάθεια, όσο και για την ψυχολογία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: