Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ύμνοι Βλάνταν Ίβιτς για Παούνοβιτς!!

Την καλύτερη άποψη έχει ο Βλάνταν Ίβιτς για τον προπονητή που θέλει ο Παναθηναϊκός. Ποια χαρακτηριστικά του Βέλικο Παούνοβις ξεχωρίζουν.

Ύμνοι Βλάνταν Ίβιτς για Παούνοβιτς!
Σε συνέντευξή του στη σερβική εφημερίδα «Politica» στις 24 Ιουνίου, ο νυν τεχνικός της K20 του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον προπονητή που είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την επιτυχία του Βέλικο Παούνοβις με την ομάδα U20 της Σερβίας στο Μουντιάλ, τονίζοντας την αλλαγή νοοτροπίας που έφερε στην ομάδα ενώ δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς. «Αυτοί είναι προπονητές με χαρακτήρα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Δεν αποτελεί έκπληξη η επιτυχία στο Μουντιάλ U20. Η Σερβία έχει μία νέα γενιά προπονητών που πετυχαίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα: τον Παούνοβιτς, τον Μιχαΐλοβιτς, τον Γιοκάνοβιτς. Ο Βέλικο Παούνοβιτς έκανε καταπληκτική δουλειά με την εθνική ομάδα U20. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα η μεγάλη επιτυχία μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Κι ας ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι θα παρουσιαζόταν τόσο μεγάλη η Σερβία σε αυτή τη διοργάνωση.

Ο Παούνοβιτς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα και όλοι λειτουργούν με ομαδικό πνεύμα. Ο Βέλικο πέτυχε να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας και αυτό συνιστά μία πολύ σημαντική πρόοδο. Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του σερβικού ποδοσφαίρου. Ενώ έχουμε σπουδαίους παίκτες, αυτοί δεν λειτουργούν ως ομάδα. Πρέπει αυτή η νοοτροπία να αποτελέσει οδηγό και για την Εθνική Ανδρών. Να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο και επιθυμία.

Έχουμε εξαιρετικούς νέους Σέρβους προπονητές. Δείτε πόσο μεγάλη επιτυχία έκανε ο Παούνοβιτς με την U20. Δείτε πόσο καλή δουλειά έκανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και στην Εθνική Σερβίας, αλλά και στη Σαμπντόρια όπου έβαλε νέες παραμέτρους στο ποδόσφαιρο. Δεν πήγε τυχαία στη Μίλαν. Και ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς ανέβασε τη Γουότφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτοί είναι προπονητές με χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: