Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Πρίφτης: «Δεν θα σημαίνει τίποτα η νίκη στο Καζάν, αν…»

Καμία απολύτως σημασία δεν θα έχει η νίκη επί της Ούνιξ Καζάν, εφόσον ο Άρης δεν καταφέρει να επικρατήσει της Στεάουα Βουκουρεστίου, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Δεν θα σημαίνει τίποτα η νίκη στο Καζάν, αν…»
Κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρεί ο Δημήτρης Πρίφτης το παιχνίδι του Άρη με την Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον προπονητή των «κίτρινων» να δηλώνει πως η νίκη κόντρα στους Ρουμάνους είναι μονόδρομος, προκειμένου να πάρει ακόμη μεγαλύτερη αξία το ροζ φύλλο μέσα στο Καζάν επί της Ούνιξ.

«Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά. Στο Eurocup πήραμε μία μεγάλη νίκη στην έδρα της Ούνιξ Καζάν, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν θα σημαίνει τίποτα εάν δεν νικήσουμε την Στεάουα. Ήταν μία κουραστική εβδομάδα, καθώς ήμασταν εκτός Θεσσαλονίκης για επτά ημέρες. Αλλά, παρά την κούραση, οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ, είπε: «Έχουμε επικεντρωθεί στο ματς κόντρα στην Στεάουα. Είναι σημαντικό που μετράμε ένα σερί πέντε νικών, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Η φετινή σεζόν είναι κάτι σαν μαραθώνιος, με δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις η ομάδα θα πρέπει να γίνεται δυνατή. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά βρίσκεις ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: