Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Πάμε για τη νίκη, όχι μόνο για το μηδέν»

Πολύ πιο προσηλωμένος και πιο σοβαρός πρέπει να παρουσιαστεί στο δεύτερο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου, Νεκτάριο Πετεβίνο. «Έχουμε ανάγκη τη νίκη», ανέφερε.

«Πάμε για τη νίκη, όχι μόνο για το μηδέν»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον «Super Sport FM» και παραδέχθηκε ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με την αναμέτρηση στην Μεγαλόνησο, όπου η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια επικράτησε 2-1. Παράλληλα, τόνισε ότι οι νταμπλούχοι στοχεύουν στη νίκη και όχι απλά να κρατήσουν το «μηδέν».

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Είναι παιχνίδι καθοριστικής σημασίας ανάμεσα σε δύο ομάδες με το ίδιο κίνητρο. Θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Θα πρέπει να πάμε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού ο Αστέρας παίζει στην έδρα του. Η ομάδα της Τρίπολης παρουσιάζει μια ανοδική πορεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσηλωμένοι και σοβαροί. Όπως έχει ανάγκη το ΑΠΟΕΛ τη νίκη, το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η αναμέτρηση. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να πάμε απλά για να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε για τα αγωνιστικά: «Καρλάο και Αντωνιάδης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα».

Για τον Εφραίμ και αν θα προλάβει τον αγώνα με την Ομόνοια: «Θα έχουμε κάποιες μέρες αξιολόγησης για να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα υπολογίζονται στο παιχνίδι αυτό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: