Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ομάρ: «Δεν έχει σημασία τι λένε»

Χαμηλά η μπάλα απ’ τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος δεν μπαίνει στο… τρυπάκι της Ντιναμό που χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού αγώνα και περιμένει μια ακόμα «γιορτή» στο Καραϊσκάκη!
Ομάρ: «Δεν έχει σημασία τι λένε»Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

«Είμαστε έτοιμοι. Κάθε ματς είναι σημαντικό και το αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Θα το προσεγγίσουμε όπως κάθε αγώνα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, προσηλωμένοι στον στόχο και βλέπουμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα όπως τα προηγούμενα».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Ντιναμό: «Δεν έχει σημασία το τι λένε. Πρέπει εμείς να είμαστε επικεντρωμένοι και να είναι ένα καλό ματς για εμάς. Όπως είπα και πριν θα το προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και ξέρουμε πως τίποτα δεν έρχεται με κόπο».

«Το ματς στο Ζάγκρεμπ ήταν σκληρό και δύσκολο. Θα είναι σίγουρα το ίδιο σκληρό και εάν όχι πιο δυνατό και δύσκολο το αυριανό στο Καραϊσκάκης. Είναι πολλά τα ματς, αλλά εγώ προσωπικά νιώθω καλά και έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»!

Για την επιστροφή στο Γ. Καραϊσκάκης: «Θα είναι και μία γιορτή. Είναι σημαντικό που προερχόμαστε από δύο εκτός έδρας νίκες. Στο σπίτι μας είμαστε δυνατοί και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο για να φτάσουμε σε νέα νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: