Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Θεοδωρίδης: «Θα τρελάνουμε την Ευρώπη»

Σίγουρος για νίκη επί της Ντιναμό και αισιόδοξος για ισοπαλία με την Μπάγερν στο Μόναχο δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. «Θα τρελάνουμε όλη την Ευρώπη», είπε ενώ έχρισε νέο Μουρίνιο τον Μάρκο Σίλβα.

Θεοδωρίδης: «Θα τρελάνουμε την Ευρώπη»

Αναλυτικά, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για:

-την προσπάθεια στο Champions League: «Ο αγώνας με τη Ντιναμό είναι για μας όλη η χρονιά και πρέπει να κερδίσουμε. Και θα κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε, μπορούμε να πάρουμε ισοπαλία μέσα στο Μόναχο και να τρελάνουμε όλη την Ευρώπη».

-τη συνέχεια της πορείας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα θα δώσει μόνο τελικούς, γιατί όλες οι ομάδες παίζουν τη χρονιά τους με τον Ολυμπιακό. Είδατε τη Βέροια να παίζει σε άλλον αγώνα τόσο καλά; Τα έδωσα όλα με μας, όπως θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό».

-τους αμφισβητίες του Ολυμπιακού: «Εγκληματική οργάνωση έχουν ΜΜΕ που παρουσιάζουν φάσεις μονταρισμένες. Αδιανόητο και δεν ελέγχονται από πουθενά. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα γιατί βάζει χρήματα συνεχώς, αντίθετα με κάποιους άλλους που δεν βάζουν ούτε ευρώ και θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Κάναμε όλη την Ευρώπη να παραμιλά με τις νίκες μας απέναντι σε Άρσεναλ και Ντιναμό. Και εκεί είχαμε εύνοια; Κλείσαμε στόματα».

-τον Μάρκο Σίλβα: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τον καλύτερο προπονητή. Ο Σίλβα θα είναι ο διάδοχος του Μουρίνιο. Εγώ το μόνο που είπα ήταν να πάρουμε προπονητή από Ισπανία ή Πορτογαλία, γιατί ταιριάζει στο ποδόσφαιρο που παίζουμε και πάντα πέτυχαν σε μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: