Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ-Παραμένει στόχος η 2η θέση

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f87bb36cef0ad8067406c5f57ae70a2b_L.jpg?1269931007?1269931007?1269931007Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια συνεχίζουν την προετοιμασία στον ΠΑΟΚ για το ματς με την Καβάλα, το οποίο θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα, με σημαντικές απουσίες για τον Δικέφαλο. Να «ξυπνήσει» τους παίκτες επιχειρεί ο Σάντος που τονίζει ότι παραμένει στόχος η 2η θέση. Ο στόχος των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με την Καβάλα θα είναι λίγο διαφορετικός από αυτούς που είχε συνήθως ο «Δικέφαλος» του Βορρά, αφού σκοπός των παικτών και του Φερνάντο Σάντος είναι να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει δημιουργηθεί με ισάριθμες ήττες στα τρία τελευταία ματς των «ασπρόμαυρων».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος επιχείρησε να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές του μετά την αναμέτρηση με την Λάρισα, τονίζοντας τους ότι δεν πρέπει να χαθεί και ο στόχος της δεύτερης θέσης στα play off που οδηγεί στο Champions League την επόμενη περίοδο.
Ο Πορτογάλος προπονητής πάντως, θεωρεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα ήρθε σε ιδανικό σημείο μετά τις τρεις συνεχείς ήττες.
Στις δύο εβδομάδες που ακολουθούν δίνεται η δυνατότητα στον Μακεδονικό σύλλογο να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα play-offs.

Στα δύο ματς που απέμειναν για τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, θα παραταχθούν χωρίς τους τιμωρημένους Κόντρερας και Ίβιτς. Στον αγώνα με την Καβάλα θα απουσιάσει ο Γκαρσία, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Τέλος, δέκα ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και ο Φερνάντο Σάντος έχουν ψηφιστεί για να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι all star του ελληνικού πρωταθλήματος και θα απουσιάσουν από την αυριανή προπόνηση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στο φετινό ολ σταρ γκέιμ, καθώς θα συμμετάσχουν οι Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο, Ίβιτς και Βιεϊρίνια, και φυσικά ο Σάντος στον πάγκο των ξένων επίλεκτων.
Μετά και την αυριανή προπόνηση θα ακολουθήσει τετραήμερο ρεπό, με τους «ασπρόμαυρους» να επιστρέφουν στο γήπεδο το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: